ΕΛΛΑΔΑ

Οι smart επιλογές που θα αναβαθμίσουν τη ζωή στο σπίτι το 2021

Οι smart επιλογές που θα αναβαθμίσουν τη ζωή στο σπίτι το 2021

Αν υπάρχει κάτι το οποίο μπορούμε να παραδεχθούμε λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την παράξενη χρονιά που διανύουμε, είναι το ότι τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, μας έφεραν πολλά βήματα πιο κοντά στο ψηφιακό «αύριο» το οποίο ενδεχομένως θα βιώναμε μερικά χρόνια αργότερα.

Η τεχνολογία έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και πλέον, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο σε κάθε τομέα της ζωή μας. Με το 2021 να απέχει μία μόλις «ανάσα», λοιπόν, έχουμε κάθε λόγο να ανακαλύψουμε και να «αγκαλιάσουμε» τις τεχνολογίες εκείνες, οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν τη ζωή στο σπίτι και να μετατρέψουν τους χώρους μας σε smart «καταφύγια».

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι smart επιλογές που θα αναβαθμίσουν τη ζωή στο σπίτι το 2021 και αξίζουν μία θέση στη λίστα δώρων μας αυτές τις γιορτές. Μια διαδικτυακή έρευνα στο www.kotsovolos.gr είναι αρκετή για να βρούμε όλα όσα αναζητούμε για να κάνουμε το σπίτι μας ακόμη πιο «έξυπνο».

Παρακολουθώντας «έξυπνα» κάθε κίνηση εντός και εκτός σπιτιού

Η προστασία του σπιτιού μας και των αγαπημένων μας προσώπων με τη βοήθεια της τεχνολογίας και δη, μέσα από «έξυπνες» κάμερες και αισθητήρες καπνού και κίνησης, γίνεται ακόμη πιο εύκολη το 2021. Αυτές τις γιορτές, αξίζει να εξοπλίσουμε το σπίτι με smart συμμάχους που θα μας βοηθήσουν να νιώθουμε πιο ήρεμοι και ασφαλείς στο σπίτι. Κάνουμε την αρχή, λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά στα «έξυπνα» και καινοτόμα προϊόντα Somfy, επιλέγοντας έναν ανιχνευτή κίνησης, που μπορεί να εντοπίζει οποιαδήποτε απελευθέρωση θερμότητας, που προκαλείται από την κίνηση ενός εισβολέα… εκτός των κατοικίδιων μας, φυσικά.

Συνεχίζουμε με τις smart κάμερες, τόσο εκείνες που θα τοποθετήσουμε εντός, όσο και εκτός σπιτιού. Στη δική μας γιορτινή λίστα για το smart home που θέλουμε να αποκτήσουμε, περιλαμβάνεται η Somfy κάμερα εξωτερικού χώρου, που εντοπίζει κάθε ύποπτη κίνηση και μας ενημερώνει απευθείας στο κινητό μας, στέλνοντάς μας βίντεο! Ουσιαστικά, αποτελεί την απόλυτη προληπτική εξωτερική κάμερα, αφού όχι μόνο μας ειδοποιεί στο smartphone, αλλά ταυτόχρονα, απομακρύνει τους εισβολείς με τη σειρήνα της! Όσο για τις κάμερες εσωτερικού χώρου, στο www.kotsovolos.gr μπορούμε να βρούμε τώρα επιλογές που προστατεύουν το σπίτι, αλλά και την ιδιωτικότητά μας. Τι μπορεί να κάνει για εμάς σήμερα μία smart κάμερα εσωτερικού χώρου; Να αναφέρουμε απλώς ότι σε περίπτωση διάρρηξης, καταγράφει βίντεο και μας επιτρέπει να δούμε ό,τι συνέβη στο σπίτι, ενώ μεταξύ άλλων, χάρη στη δωρεάν εφαρμογή «Somfy Protect», μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε, να ακούμε και να μιλάμε με ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στο σπίτι μας!

Από έναν smart ανιχνευτή καπνού σε μία «έξυπνη» κλειδαριά

Οι smart επιλογές που μας προσφέρουν ασφάλεια και αξίζουν μία θέση στη φετινή λίστα δώρων μας, βέβαια, δεν περιορίζονται σε κάμερες και ανιχνευτές κίνησης. Ένας ανιχνευτής καπνού αποτελεί αναμφίβολα μία πολύτιμη προσθήκη για ένα σύγχρονο σπίτι, έχοντας τη δυνατότητα να αποτρέψει πολλά οικιακά ατυχήματα. Για εμάς, βέβαια, smart σπίτι χωρίς «έξυπνη» κλειδαριά με σύνδεση στο διαδίκτυο… δεν γίνεται.

Στη Somfy θα βρούμε τώρα, λοιπόν, την κλειδαριά που μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο ασφαλείς στο σπίτι και την ίδια ώρα, να μην ανησυχούμε για το αν ξεχάσαμε τα κλειδιά και φυσικά, να μην χρειάζεται καν να σηκωθούμε από τον καναπέ για να ανοίξουμε την πόρτα. Βλέπετε, η smart κλειδαριά της Somfy, περιλαμβάνει και την επιλογή Internet Gateway για απομακρυσμένη διαχείριση από το κινητό, όπου και αν βρισκόμαστε μέσω Wi-Fi. Για να ολοκληρώσουμε το «έξυπνο» πακέτο μας, μπορούμε να προμηθευτούμε και το «έξυπνο» μπρελόκ της Somfy, το οποίο αποτελεί από μόνο του μια εξαιρετική πρόταση για δώρο!

Smart άνεση κάθε στιγμή στο σπίτι

Φυσικά, εκτός από τις smart λύσεις που μας προσφέρουν ασφάλεια, υπάρχουν και οι «έξυπνες» Somfy επιλογές οι οποίες κάνουν την καθημερινότητά μας στο σπίτι πιο άνετη και εύκολη. Από έναν «έξυπνο» θερμοστάτη με Wi-Fi που, μεταξύ άλλων, μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε τη θέρμανση του σπιτιού μας από το smartphone μας -όπου και αν βρισκόμαστε- σε ένα smart σύστημα αυτοματισμού για να είναι όλες οι συσκευές μας συνδεδεμένες μεταξύ τους και από μία «έξυπνη» τηλεχειριζόμενη πρίζα για να δημιουργούμε κάθε φορά την ατμόσφαιρα που θέλουμε στο σπίτι μέσα από τον φωτισμό μας σε ένα smart τηλεχειριστήριο που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε και να ελέγχουμε πλήρως το σπίτι μας, με το πάτημα εντός κουμπιού.

Ας αξιοποιήσουμε, λοιπόν, την τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας για να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο του σπιτιού μας, για να το απολαμβάνουμε στο εξής περισσότερο και φυσικά, για να νιώθουμε πιο ασφαλείς σε αυτό. Ας προσφέρουμε στους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας τα smart δώρα, που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το smart home που ονειρευόμαστε και μπορεί να κάνει την κάθε μας στιγμή εντός, ακόμη πιο άνετη. Στον Κωτσόβολο θα βρούμε online ό,τι χρειαζόμαστε και μπορούμε να ψάξουμε και δώρο για εμάς ή τους αγαπημένους μας και να τα παραλάβουμε και από ένα κατάστημα Κωτσόβολος με click away.