ΕΛΛΑΔΑ

Ευσταθία Καμπισιούλη: Τι ανέφερε η νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε πρώτη - Πιστεύω σε αυτό το εμβόλιο

Ευσταθία Καμπισιούλη: Τι ανέφερε η νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε πρώτη - Πιστεύω σε αυτό το εμβόλιο

«Είναι μια πολύ τιμητική επιλογή, μια αναγνώριση του έργου και της προσφοράς μας», ανέφερε για την επιλογή να εμβολιαστεί πρώτη

Σε δηλώσεις μετά τον εμβολιασμό της προχώρησε κυρία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, η οποία ήταν η πρώτη Ελληνίδα που έκανε το εμβόλιο. Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση η νοσηλεύτρια ανέφερε ότι «έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, πολύ σύντομα θα εμβολιαστούμε όλοι, να κερδίσουμε πίσω τη ζωή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «στο πρόσωπο μου τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος».

Για το πώς έγινε η επιλογή της να είναι η πρώτη που θα εμβολιαστεί αυτή τη σημερινή ιστορική μέρα ανέφερε ότι «είναι μια πολύ τιμητική επιλογή, μια αναγνώριση του έργου και της προσφοράς μας».

Ερωτώμενη για το πώς ένιωσε τη στιγμή του εμβολιασμού ανέφερε, «μια χαρά, δεν ένιωσα τίποτα, δεν πόνεσα καθόλου, πιστεύω σε αυτό το εμβόλιο δεν έχω καμία ανησυχία».

Τέλος θέλοντας να στείλει το μήνυμά αισιοδοξίας προς τους πολίτες ανέφερε ότι ελπίζει ότι το παράδειγμά της να το ακολουθήσουν κι άλλοι «να έχουν εμπιστοσύνη στους επιστήμονες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!