ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσματα σήμερα: Αγωνία λίγο πριν την Πρωτοχρονιά - Οι αριθμοί και η ελπίδα

Κρούσματα σήμερα: Αγωνία λίγο πριν την Πρωτοχρονιά - Οι αριθμοί και η ελπίδα

Κρούσματα σήμερα: Με αγωνία αναμένουμε και σήμερα, Τρίτη, τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για τις νέες μολύνσεις από κορονοϊό στη χώρα μας.

Με την ελπίδα ότι οι αριθμοί τόσο για κρούσματα, διασωληνωμένους και θανάτους θα είναι μειωμένοι αναμένουμε και σήμερα τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ. Τα σκληρά περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από τις αρχές Νοεμβρίου στη χώρα μας, αν αργά, δείχνουν ότι έχουν αποδώσει και οι θυσίες όλων μας έχουν αρχίσει πια φαίνονται πια.

Το μεγάλο στοίχημα όλων είναι οι ΜΕΘ της χώρας, οι οποίες κατά τον Νοέμβριο δέχτηκαν ασφυκτική πίεση, με τον αριθμό των διασωληνωμένων να φτάνει τους 600.

Αν όλοι προσέξουμε τις γιορτές, τότε αυτή η μείωση που παρατηρείται στους διασωληνωμένους μπορεί να συνεχιστεί το προσεχές διάστημα και η χώρα σιγά σιγά να αρχίσει να ανοίγει. Μάλιστα, η έναρξη των εμβολιασμών στα μέσα Ιανουαρίου για τον γενικό εμβολιασμό, θα βελτιώσει ακόμα περισσότερα την εικόνα των ΜΕΘ.

Σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα κρούσματα θα κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο με τα χθεσινά.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 28/12 ανακοινώθηκαν 476 νέα κρούσματα κορονοϊού, 467 ασθενείς διασωληνωμένοι και 66 θάνατοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυξήσεις στις συντάξεις έως και 173 ευρώ το μήνα - Τι αλλάζει για τον ΟΓΑ