ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με το θάνατο της 22χρονης στο Πανόραμα: Δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια;

Θρίλερ με το θάνατο της 22χρονης στο Πανόραμα: Δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια;

Απαντήσεις ζητούν οι συγγενείς της - Πιστεύουν ότι έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας

συγγενείς της νεαρής Μαρίας, που έπεσε στο κενό από βεράντα καφετέριας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της, πιστεύουν ότι η κοπέλα έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας.

Δυστύχημα για μια selfie φωτογραφία ή εγκληματική ενέργεια;

Οι γονείς της άτυχης Μαρίας ζητούν απαντήσεις για το πώς χάθηκε η κόρη τους, λίγες στιγμές πριν αλλάξει ο χρόνος.

«Δεν μπορεί η κοπέλα να ανέβηκε αυτόν τον φράχτη μόνη της» υποστηρίζει συγγενής της.

Ο πατέρας της δεν πιστεύει ότι έπεσε μόνη της. «Μπορεί να γλίστρησε ή κάτι άλλο» υποστηρίζει, σημειώνοντας πως η κοπέλα δεν είχε πολλούς φίλους εκεί και πως δεν ξέρει αν ήταν κάποιος μαζί της εκείνο το βράδυ.

Η 22χρονη Μαρία έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο κενό από ύψος 8 μέτρων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προσπάθησε να ανέβει στην ταράτσα καταστήματος εστίασης, πιθανότατα για να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο από τα βεγγαλικά που έπεφταν για την αλλαγή της χρονιάς.

Συγγενής δήλωσε βέβαιος ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς η απόσταση από το σπίτι της έως το σημείο που βρισκόταν η καφετέρια είναι μεγάλη. «Δεν μπορεί να περπάτησε τέτοια απόσταση. Κάποιος την πήρε από τον δρόμο και την έφεραν και την πέταξαν εδώ» υποστήριξε.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star που ακολουθεί:

Αυτοψία στο σημείο από ειδικούς

Στο σημείο της πτώσης λίγες ώρες μετά τον θάνατο της νεαρής κοπέλας έγινε αυτοψία από αστυνομικούς, ιατροδικαστή και πραγματογνώμονες που όρισε η οικογένεια.

Οι γονείς τη άτυχης Μαρίας ζητούν τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος. Θέλουν απαντήσεις γιατί πιστεύουν ότι είναι αδύνατον να μπόρεσε να μετακινηθεί μόνη της και να ανέβει στην ταράτσα του κτηρίου.

Με πληροφορίες από Star

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα καταστημάτων: Η εισήγηση για 18/01, οι φόβοι των λοιμωξιολόγων και η απόφαση Μητσοτάκη