ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊκάλης: Τελείωσε για μένα η ιστορία - Δεν ξαναβγαίνω πουθενά

Χαϊκάλης: Τελείωσε για μένα η ιστορία - Δεν ξαναβγαίνω πουθενά

Στην εφημερίδα «On Time» μίλησε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.


Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλάει. Μετά την χθεσινή του εμφάνιση σε εκπομπή στο Open αλλά και την επισημοποίηση της καταγγελίας από την Ηλιάνα Αραβή, ο γνωστός ηθοποιός:

«Περιμένω λοιπόν την καταγγελία να γίνει και να πάμε σε διαδικασία. Τέλος, τι να πω; Δεν ξέρω πότε την έκανε την καταγγελία γιατί όλοι λένε δεν έχει κάνει τίποτα. Θα πάω να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα, καμία αντίρρηση. Τόσο απλά», ανέφερε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: « Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου και μιλάμε ουσιαστική δηλαδή. Εδώ γελάει ο κόσμος. Δηλαδή εσένα αν σε πάρω τηλέφωνο και σου τον έχω βγάλει έξω και τέτοια τι θα κάνεις; Θα μου κλείσεις το τηλέφωνο ή θα μ’ αφήσεις να φτάσω στην κορύφωση;

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά απάντησε: «Εδώ έχουμε πέσει οικονομικά, θα πάω να της κάνω μήνυση; Γιατί; Να μπούμε τώρα σε μια δικαστική διαδικασία; Μπορεί και να το κάνω, τι να σου πω; Και να μου φέρει πάλι 5 ψευδομάρτυρες να λέει ότι το έκανα και σε άλλες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου - Έρχεται εντυπωσιακή βουτιά της θερμοκρασίας και χιόνια