ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ραφήνα: Μητέρα και κόρη πέθαναν από κορονοϊό με διαφορά λίγων ημερών

Τραγωδία στη Ραφήνα: Μητέρα και κόρη πέθαναν από κορονοϊό με διαφορά λίγων ημερών
Intime News

Απέραντη θλίψη στη Ραφήνα - Τα ξημερώματα της Τρίτης (30/03) έχασε τη μάχη με τον Covid19 μία 58χρονη, 20 μέρες μετά το θάνατο της μητέρας της σε ηλικία 94 χρόνων, επίσης από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το rpn.gr η 58χρονη εργαζόταν στον ΔΕΔΔΗΕ Νέας Μάκρης. Ζούσε στο κέντρο της Ραφήνας τα τελευταία 38 χρόνια μαζί με τη μητέρα της.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, νοσηλευόταν από τις 28 Φεβρουαρίου 2021 στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Δυστυχώς καθυστέρησε πολύ να εισαχθεί διότι φρόντιζε την μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 20 ημέρες, σε ηλικία 94 ετών, κι εκείνη από Covid-19.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ και νοσηλεύτηκε για 17 – 18 ημέρες ακόμη διασωληνωμένη, ώσπου δεν άντεξε και τα ξημερώματα της Τρίτης έφυγε από τη ζωή.

Σημειώνεται ότι κοντά στις 4.000 είναι οι νέες μολύνσεις από Covid - 19 σήμερα, Τρίτη (30/03), την ώρα που το άνοιγμα κάποιων δραστηριοτήτων είναι προ των πυλών.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Επιτροπή του υπ. Υγείας στο Newsbomb.gr λίγο μετά τις 11 το πρωί τα κρούσματα ξεπερνούσαν τις 3.000.

Σχεδόν σίγουρο είναι, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ότι σήμερα αναμένεται νέο «μαύρο» ρεκόρ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον καθηγητή Δημοσθένη Σαρηγιάννη στα 67.000 τεστ, το μοντέλο του προβλέπει γύρω στα 3.996 κρούσματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ήταν στις 23 Μαρτίου με τις μολύνσεις να ανέρχονται σε 3.586.

Για μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ 100,3 και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι «τα κρούσματα σήμερα θα είναι πάρα πολλά».

Αναφερόμενος στο σταδιακό άνοιγα της οικονομίας, ο υπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο αντικρουόμενες δυνάμεις, αφενός την πίεση στο σύστημα υγείας, αφετέρου την φυσική κόπωση των πολιτών, αλλά και στην κόπωση των επιχειρήσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή