ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος οικογένειας 63χρονης στο Ίλιον: Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος προκλήθηκε από το εμβόλιο

Δικηγόρος οικογένειας 63χρονης στο Ίλιον: Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος προκλήθηκε από το εμβόλιο
AP Photo

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις - Εμβόλιο κατά του κορονοϊού - Όλες οι ειδήσεις: Για 63χρονη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της μετά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Σακαρούδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δικηγόρος ανέφερε, πως τίποτα δεν έχει αποκλειστεί και πως υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος προήλθε από το εμβόλιο.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η δόση να της προκάλεσε έντονο αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα το θάνατο. Η αιτία θανάτου της γυναίκας ήταν το πνευμονικό οίδημα.

«Είναι μια σπάνια περίπτωση και θα έχουμε απάντηση εντός των ημερών», σχολίασε.

Τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν ήταν παρών κανένας εκπρόσωπος της εταιρείας ούτε του υπουργείου υγείας.

Όπως είπε, έχει ανοίξει ποινική δικογραφία, ενώ ο ίδιος έχει έρθει σε επαφή και με άλλες οικογένειες που αντιμετώπισαν αντίστοιχα προβλήματα. Θα υπάρξει ομαδική νομική κίνηση, υποστήριξε.

Πέθανε λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό

Μυστήριο έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 63χρόνης γυναίκας, λίγη ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έμεινε κανονικά 20 λεπτά μετά τον εμβολιασμό της, χωρίς να εμφανίσει κάποια αναφυλακτική αντίδραση που να δείχνει ότι σχετίζεται - λόγω και του σύντομου χρόνου από τη στιγμή που έκανε.

Η 63χρονη είχε ιστορικό́ με υποκείμενα νοσήματα (σακχαρώδη διαβήτη και στεφανιαία νόσο).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.