ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ερέτρια: Συγκλονίζει ο γιος ενός εκ των θυμάτων - «Έφυγε πολύ άδικα ο πατέρας μου»

Τραγωδία στην Ερέτρια

«Ο πατέρας του, μαζί με τους υπόλοιπους που χάθηκαν, εργάζονταν μαζί, στο ίδιο συνεργείο, για χρόνια», δήλωσε ο Θανάσης Τότσκας.

Λίγα 24ωρα μετά το φρικτό τέλος του πατέρα του, στο εργατικό δυστύχημα της Εύβοιας, τα λόγια του Θανάση Τότσκα, γιού του νεκρού εργάτη συγκλονίζουν.

«Ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα για εμάς αυτό που συνέβη. Και για εμένα και την οικογένεια. Έφυγε πολύ νέος δυστυχώς, έφυγε πολύ ξαφνικά και άδικα. Δεν αξίζει σε κάνεναν κάτι τέτοιο να συμβεί, όπως το τέλος του δικού μου πατέρα. Θέλω να ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μας στήριξε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να μην ξανασυμβεί τέτοιο κακό.

Ο πατέρας του, μαζί με τους υπόλοιπους που χάθηκαν, εργάζονταν μαζί, στο ίδιο συνεργείο, για χρόνια. Ήταν έμπειρος και πάντα πρόσεχε τους συναδέλφους του. Κανείς όμως δεν μπορούσε να προβλέψει την μοιραία στιγμή με τα ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης που τους χτύπησαν και τους σκότωσαν ακαριαία

«Θέλω να ευχηθώ δύναμη και κουράγιο σε όλες τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους. Για τον πατέρα μου όλοι τους δεν ήταν απλώς συνάδεφλοι, αλλά φίλοι. Δούλευαν χρόνια μαζί. Ήταν ένας άδικος θάνατος και πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε την αλήθεια για το πως έγινε αυτό το κακό...», τονίζει ο κ. Τότσκας

Ήδη η οικογένεια Τότσκα ενώπιoν εισαγγελέα δήλωσε την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του εργοδηγού, του μηχανικού και της επιβλέπουσας του έργου, ενώ θα αναζητήσει πιθανές ευθύνες του ΔΕΔΔΗΕ, της εταιρείας που είχε αναλάβει το έργο και του υπεργολάβου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση από δήμο σε δήμο: Τι αλλάζει από το Σάββατο