ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο κλειστού κυκλώματος κατέγραψε ληστεία καρέ - καρέ

Βίντεο κλειστού κυκλώματος κατέγραψε ληστεία καρέ - καρέ

Μπήκαν, απείλησαν με όπλο, χτύπησαν υπάλληλο και έφυγαν με γεμάτα χέρια. Ο λόγος για τους δράστες που λήστεψαν πριν από λίγες ημέρες ένα κοσμηματοπωλείο στην Αμμουδάρα Κρήτης.Ωστόσο, οι ίδιοι δεν γνώριζαν ότι έγιναν «πρωταγωνιστές» του οπτικού υλικού κάμερας ασφαλείας, η οποία κατέγραψε καρέ – καρέ τις κινήσεις τους.

Σύμφωνα με το υλικό οι ληστές με γρήγορες κινήσεις εισέβαλαν στο κατάστημα, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου την ιδιοκτήτρια και εξανάγκασαν τους πελάτες που βρίσκονταν στο μαγαζί να γεμίσουν κοσμήματα έναν μεγάλο σάκο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Cretalive.gr, από τους τέσσερις κουκουλοφόρους ο ένας είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου», φροντίζοντας να έχει οπτικό πεδίο στην πόρτα, κατά τα λίγα λεπτά που χρειάστηκαν οι συνεργοί του για να «σηκώσουν» το κοσμηματοπωλείο.

Οι ληστές, μάλιστα, επιδεικνύοντας απληστία, δεν αρκέστηκαν στα κοσμήματα αλλά θέλησαν να ανοίξουν και το χρηματοκιβώτιο. Θεωρώντας ότι ο άνδρας που βρισκόταν στο κατάστημα είναι ο ιδιοκτήτης του ζήτησαν να το ανοίξει, μη διστάζοντας, μάλιστα, ακόμη και να τον χτυπήσουν! Όταν συνειδητοποίησαν ότι ήταν απλός πελάτης και χωρίς να χάσουν χρόνο βγήξαν έξω, μπήκαν στο μπλε ΙΧ που τους περίμενε απέξω και έγιναν «καπνός», προς την κατεύθυνση των Λινοπεραμάτων.

Οι άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν έχοντας στα χέρια τους το οπτικό υλικό διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.