ΕΛΛΑΔΑ

Μπογδάνος για Λατινοπούλου: Μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες οι δηλώσεις της

Μπογδάνος για Λατινοπούλου: Μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες οι δηλώσεις της

«Μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες» χαρακτήρισε τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου που προκάλεσαν σάλο και αντιδράσεις ο βουλευτής της ΝΔ Κωνταντίνος Μπογδάνος που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Alpha καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Δε βοήθησαν ούτε οι διευκρινήσεις που δόθηκαν. Η γυναικεία ομορφιά δεν υπάγεται σε προδιαγραφές και στάνταρ. Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες αρκεί να έρχεται από μέσα. Η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με στανταρισμένα κουτάκια. Υπάρχει χώρος για όλους. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να ερίζουμε μεταξύ μας», είπε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις για την γυναίκα αναφέρθηκε στην εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό του και διευκρίνισε τι εννοούσε με το σχόλιο του για τα κιλά της τραγουδίστριας που εκπροσώπησε τη Μάλτα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Κάποια πράγματα συμβαίνουν. Καλό είναι να μην τα αναλύουμε. Πρέπει να τα σεβαστούμε και να τα αγκαλιάσουμε. Συχνά ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σύντροφό του Ελένη, τη σχέση μαζί της αλλά και την ευτυχία που απορρέει μέσα από την ταιριαστή σύνδεσή τους.

«Αν είναι να βάζουμε μέσα στο παιχνίδι οικογένειες, αυτό μάς μεταφέρει στις χειρότερες σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Θέλει προσοχή το πώς τοποθετείσαι απέναντι σε τέτοια φαινόμενα για να μη χάνεις το δίκιο σου. Ο φόβος δεν είναι το πρωτεύον συναίσθημα», τονίζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στον διπλό εμπρησμό που δέχτηκε πρόσφατα έξω από το σπίτι του, με τον έναν εμπρηστικό μηχανισμό να έχει τοποθετηθεί στο όχημα της συζύγου του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr