ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (06/09)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (6/09)

Το κύμα ακρίβειας που έρχεται με τις ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και προϊόντα και η προσπάθεια της κυβέρνησης να το αντιμετωπίσει με τις πρώτες ανακοινώσεις να αναμένονται στη ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα 6/9.

Στα πρωτοσέλιδα και η επιλογή του πρωθυπουργού για τον νέο υπουργό και υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας με την ανακοίνωση να αναμένεται σήμερα στις 11:30 και τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι για τη θέση του υπουργού έχει «κλειδώσει» ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος διαχείρισης κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης, και για τη θέση του υφυπουργού ο πρώην αρχηγός ΓΕΑ, Ευάγγελος Τουρνάς.

Στις πρώτες σελίδες και ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος ξεκινά σήμερα με το λαϊκό προσκύνημα της σορού του στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών και θα κορυφωθεί την Πέμπτη με την ταφή του στον Γαλατά Χανίων όπως ήταν και η επιθυμία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας που προκάλεσαν την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος και προανήγγειλε αυστηροποίηση των ποινών για τέτοια περιστατικά.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (6/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.