ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η απάντηση της Ιωάννας σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

Ιωάννα Παλιοσπύρου επίθεση βιτριόλι
Τι απαντά η Ιωάννα μέσω του δικηγόρου της
Intime News

Oργισμένη είναι η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα όσα φέρεται να υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του, ο 40χρονος άνδρας.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι «το μήλο της Έριδος» και ότι θα αποκαλυφθεί ποια ήταν η πραγματική αιτία της επίθεσης με το βιτριόλι.

Η Ιωάννα που από την ημέρα της επίθεσης ζητά να μάθει το λόγο που η κατηγορούμενη της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό, μέσω του δικηγόρου της, ο οποίος μίλησε στο Star, δήλωσε πως «όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος».

Για πρώτη φορά ο 40χρονος παίρνει θέση

Τη θέση του σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξεκαθάρισε για πρώτη φορά, μέσω του δικηγόρου του, ο 40χρονος που φέρεται να αποτέλεσε την αιτία της εμμονής της 37χρονης κατηγορουμένης με το θύμα της.

Μέχρι τώρα ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε πάρει θέση και δεν είχε καν εμφανιστεί. Το ίδιο και ο δικηγόρος του. Ωστόσο το Σάββατο το πρωί ο Δημήτρης Γκαβέρας, ο δικηγόρος του 40χρονου, έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη στα Καλύβια: Σοβαρή η κατάσταση του πατέρα - Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή

Συγκλονισμένες οι ΗΠΑ από την εξαφάνιση της 22χρονης Γκάμπι - Χάθηκαν τα ίχνη και του συντρόφου της

ΔΕΘ 2021: Πολίτης δάκρυσε μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα - «Εσείς και η ΝΔ μας πήρατε την περιουσία»