ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι: Σε μια εβδομάδα ξανά στο δικαστήριο η Ιωάννα – Άγνωστο τι θα κάνει η Έφη

Δίκη για βιτριόλι
Για τις 30 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η δεύτερη συνεδρίαση στη δίκη για το βιτριόλι με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να διαμηνύει ότι θα δώσει ξανά το «παρών» στη δικαστική αίθουσα
ΙΝΤΙΜΕ

Για τις 30 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η δεύτερη συνεδρίαση στη δίκη για το βιτριόλι με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να διαμηνύει ότι θα δώσει ξανά το «παρών» στη δικαστική αίθουσα

Μια εβδομάδα έμεινε για την δεύτερη συνεδρίαση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου εκδικάζεται η δίκη για το βιτριόλι, την επίθεση, δηλαδή, με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει διαμηνύσει τόσο μετά την πρώτη συνεδρίαση της δίκης στις 15 Σεπτεμβρίου όσο και στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ότι θα είναι ξανά παρούσα στο δικαστήριο την ερχόμενη Πέμπτη ελπίζοντας ότι το ίδιο θα κάνει και η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα, η οποία ήταν απούσα από την πρεμιέρα της δίκης.

«Δεν το γνωρίζω αν θα παρευρεθεί. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας. Δεν δείχνει να έχει καταλάβει τι έχει κάνει και πόσο σοβαρό ήταν αυτό. Κρατά μια απόσταση σαν να μην την αφορά» σχολίασε, πάντως, η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην on camera συνέντευξή της για τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι ερωτηθείσα για το τι περιμένει να συμβεί στη συνεδρίαση της 30ης Σεπτεμβρίου.

Η 37χρονη Έφη Κακαράντζουλα παρακολούθησε τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου μέσα από το κελί της, μαζί με ακόμα πέντε συγκρατούμενές της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η 37χρονη φαινόταν ψυχρή και ανέκφραστη, ενώ κοιτούσε μόνιμα την τηλεόραση χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο.

Η πρώτη ημέρα της δίκης για το βιτριόλι

Στις 15 Σεπτεμβρίου η Ιωαννα έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και συγγενικά της πρόσωπα. Φορώντας ένα καπέλο και μάσκα πέρασε την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

Λίγο, αργότερα ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου την προσέγγισε για να της μιλήσει. Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπόνια του στο θύμα της άγριας επίθεσης, ζητώντας από το θύμα να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

Η Ιωάννα παρέμεινε καθόλη της διάρκεια της διαδικασίας καθισμένη στην πρώτη σειρά των θέσεων του ακροατηρίου, έχοντας δίπλα της τη μητέρα της και πίσω της τον αδελφό της. Κατά την έναρξη της διαδικασίας δήλωσε «παρούσα», σηκώθηκε όρθια και στη συνέχεια επέστρεψε ήρεμη στην θέση της.

Κατά τη διαδικασία, αναγνώστηκαν τα ονόματα και των 34 μαρτύρων κατηγορίας, ενώ η πολιτική αγωγή πρότεινε ακόμη 5 μάρτυρες, κυρίως επιστήμονες. Τέλος, η υπεράσπιση ανέφερε ότι σκοπεύει σε μεταγενέστερο στάδιο να προσκομίσει κι αυτή τον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις για τον γυναικοκτόνο - «Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ»

ΕΝΦΙΑ 2021: Εδώ θα βρείτε τα εκκαθαριστικά σας - Τέλος το Taxisnet

Ρόδος: Ο 40χρονος είχε δικογραφίες σε βάρος του για απειλές και βία σε βάρος συντρόφων του