ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κρήτη οι πρώτοι οικίσκοι για τους σεισμόπληκτους (vid)

Οι πρώτοι οικισμοί για σεισμόπληκτους στην Κρήτη
Οι πρώτοι οικισμοί για σεισμόπληκτους στην Κρήτη
cretalive.gr

Στο λιμάνι του Ηρακλείου της Κρήτης οι πρώτοι οικισμοί που προορίζονται για αυτούς που επλήγησαν από τον σεισμό 

Στο λιμάνι του Ηρακλείου έφτασαν με το πλοίο της γραμμής, οι πρώτοι οικίσκοι που προορίζονται για την φιλοξενία όσων επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς

Στην Κρήτη έφτασαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με το πλοίο της γραμμής, οι πρώτοι οικίσκοι για τους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου.

Όπως μεταδίδει το cretalive, πρόκειται για 34 οικίσκους που όπως έκανε χθες γνωστό το Υπουργείο Υποδομών, προορίζονται για την φιλοξενία όσων επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς και παραμένουν σε σκηνές και αντίσκηνα.

Ήδη, όπως έχει γράψει το cretalive, εργασίες για την εγκατάσταση οικίσκων γίνονται όχι μόνο στο Αρκαλοχώρι αλλά και σε άλλες περιοχές, όπως για παράδειγμα η Βόνη, όπου ο προγραμματισμός αφορά στην εγκατάσταση 32 οικίσκων σε μια έκταση περίπου 2,5 στρεμμάτων.

Τις επόμενες ημέρες, όπως έγινε γνωστό χθες, αναμένεται να μεταφερθούν και οι πρώτες 15 σχολικές αίθουσες για τις ανάγκες των μαθητών της Κρήτης, ενώ προετοιμάζεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η προμήθεια επιπλέον 90 οικίσκων για την εξασφάλιση της στέγασης και την υποστήριξη όσων την έχουν ανάγκη, καθώς και η προμήθεια επιπλέον σχολικών αιθουσών για τους μαθητές της Κρήτης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες διαρκείας - Πότε θα επηρεαστεί η Αττική

Δίκη βιτριόλι: Η ένταση στην αίθουσα, η εμφάνιση του Νώντα και το αίτημα για κλήτευση νέων μαρτύρων

Μενεγάκη: Αυτό της ζητάει ο Μάκης εδώ και χρόνια και εκείνη αρνείται «Τον λατρεύω αλλά δεν μπορώ»