ΕΛΛΑΔΑ

Έφη Κακαράντζουλα: Τι θα πει στην απολογία της την Πέμπτη

Η Έφη Κακαράντζουλα
Η Έφη Κακαράντζουλα
Intime

Ενώπιον των δικαστών θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη η Έφη Κακαράντζουλα

Την απολογία της για την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, προετοιμάζει μέσα από το κελί της η Έφη Κακαράντζουλα.

Η κατηγορούμενη αναμένεται να δώσει εξηγήσεις την ερχόμενη Πέμπτη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη θα αναφερθεί στο πώς και από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, αν είχε συνεργούς και στην σχέση της με τον 40χρονο.

Παράλληλα, αν επαναλάβει αυτά που είχε ισχυριστεί στην ανακρίτρια τον περασμένο Απρίλιο, θα ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις της αλλά θα δηλώσει ότι δεν αποδέχεται το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας αλλά αυτό της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς θα πει πως δεν ήθελε να σκοτώσει την 35χρονη κοπέλα αλλά να την πονέσει.

Να σημειωθεί πως τότε η 36χρονη δεν είχε θελήσει να απαντήσει στην ανακρίτρια για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της. Είχε αναφέρει μόνο τα εξής: «Τη θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και με έκανε να δω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Δεν θέλω να το αναπτύξω περαιτέρω ώσπου να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο και να ειπωθούν όλες οι αλήθειες. Δεν θα ήθελα να παρερμηνευτεί τίποτα από τα παραπάνω με εικασίες και φανταστικά σενάρια για αυτό. Προς το παρόν παραμένω σε όσα είπα ως τώρα».

Ερωτηθείσα για το λόγο που έριξε στο θύμα της τόση μεγάλη ποσότητα θεϊκού οξέος, η 36χρονη είχε αναφέρει: «Δεν ήταν μεγάλη ποσότητα. Ήταν ένα κανονικό ποτήρι. Δεν γνώριζα ότι θα προκληθεί τόσο μεγάλη ζημιά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Βιβλική καταστροφή στη Β. Εύβοια - «Δεν έμεινε τίποτα όρθιο», λέει ο δήμαρχος

Ανατροπή με τον Δακτύλιο της Αθήνας: Σε ποια οχήματα μπαίνει «μπλόκο»

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτό που αποκάλυψε το φρικτό ατύχημα