ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Γλυφάδα - Δεν έχει ταυτοποιηθεί - Τι ερευνούν οι Αρχές

Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Intime - Φωτογραφία αρχείου

Σε εξέλιξη η προανάκριση από τους άνδρες του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας στη Γλυφάδα

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση της νεκρής γυναίκας που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή της Β' Μαρίνας Γλυφάδας.

Τα στελέχη του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διεξάγουν την προανάκριση βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να εξακριβώσουν την ταυτότητα της και να έρθουν σε επαφή με οικεία της πρόσωπα.

Όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές στο Νewsbomb.gr ακόμη δεν έχει καταστεί δυνατό να γίνει ταυτοποίηση, ενώ, από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

«Ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση. Η γυναίκα είναι αλλοδαπή και μέχρι αυτή την ώρα δεν την έχει αναζητήσει κανείς ούτε υπάρχει κάποιος που να έχει δηλώσει εξαφάνιση ατόμου στην ευρύτερη περιοχή» επισήμαναν χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως η γυναίκα ήταν 70 – 75 ετών και την ώρα που εντοπίστηκε από τους άνδρες του Λιμεναρχείου φορούσε μαύρο παντελόνι και μπλε ζακέτα.

Η σορός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

Υπουργείο Υγείας: «Καλύπτουμε τα έξοδα για τη Μυρτώ σε εξειδικευμένη κλινική στη Γερμανία»