ΕΛΛΑΔΑ

Έφη Κακαράντζουλα: «Ήταν μέσα στην τρελή χαρά μετά την επίθεση» λέει ο ξάδερφός της

Εφη Κακαράντζουλα
Νέα μαρτυρία για την αντίδραση της Έφης Κακαράντζουλα μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Νέα μαρτυρία για την αντίδραση της Έφης Κακαράντζουλα μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Καθώς πλησιάζει η ώρα της κρίσης για την Έφη Κακαράντζουλα για την οποία αναμένεται σήμερα η πρόταση του εισαγγελέα στη δίκη για το βιτριόλι, στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέα μαρτυρία για τη συμπεριφορά της μετά την επίθεση με καυστικό υγρό τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα γιατί την έβλεπες καθημερινά ήταν μέσα στην τρελή χαρά, κανονική δηλαδή όπως ήταν. Πολύ ψύχραιμη… Με το που έμαθα ότι έχει γίνει αυτό το περιστατικό, αυτό έλεγα, πόσο ίδια ήταν. Δεν είχε αλλάξει καθόλου. Δεν το πίστευα ότι θα ήταν τόσο σκληρή. Δηλαδή και στις καταθέσεις και σε αυτά που δεν ζήταγε συγγνώμη μου έκανε τρομερή εντύπωση και νομίζω ότι μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA o ξάδερφος της Έφης Κακαράντζουλα.

Κληθείς, δε, να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι η Έφη Κακαράντζουλα μετά την επίθεση με το βιτριόλι αναζητούσε πληροφορίες για δηλητήρια ή σχεδίαζε επίθεση και στον Νώντα, τον άνθρωπο για τον οποίο υποστήριξε στην απολογία της ότι αποτέλεσε αφορμή για όσα έκανε, ο ξάδερφος της κατηγορούμενης στη δίκη για το βιτριόλι απάντησε: «Όπως πήγε το περιστατικό ικανή για όλα ήταν. Πήγε έριξε το βιτριόλι στην άλλη την κοπέλα, για όλα ήταν ικανή. Δεν ξέρω πώς να την ψυχολογήσω».

Όσον αφορά τους συγγενείς της Έφης Κακαράντζουλα ο ξάδερφος της είπε ότι «οι γονείς της τι να πουν; Έχουν πάθει σοκ οι άνθρωποι, Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους. Ο αδελφός της έχει πάθει κατάθλιψη. Έχει κλειστεί στον εαυτό του. Δεν μιλάει. Έχει πάθει σοκ» ενώ για την αντίδραση της ίδιας της κατηγορούμενης στη δίκη για το βιτριόλι είπε ότι «στην αρχή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι είχε γίνει γιατί ήταν πολύ κάθετη. Ότι το έκανα ξέρω γω. Τώρα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την ποινή που θα ακούσει, την κατακραυγή του κόσμου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

Παραλίγο ξύλο στο «Bachelor»! Βρισιές και «ντου» μετά το «πουτ…» που είπε η μια παίκτρια στην άλλη

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Άφαντος ο γιος της 55χρονης – Τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και εξαφανίστηκε