ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Αυτός είναι ο νεαρός επιδειξίας που παρενοχλούσε μαθήτριες

Βύρωνας: Αυτός είναι ο νεαρός επιδειξίας που παρενοχλούσε μαθήτριες
Intime - Φωτογραφία αρχείου

Μαθήτριες κατήγγειλαν ότι ο 22χρονος έμπαινε σε σχολικές τουαλέτες στον Βύρωνα και τις παρενοχλούσε 

Ελεύθερος αφέθηκε ο 22χρονος επιδειξίας που συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, μετά από καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών ότι τις παρενοχλούσε σεξουαλικά στην περιοχή του Καρέα.

Ο δράστης, σύμφωνα με καταγγελία μαθήτριας, «τρύπωσε» στις σχολικές τουαλέτες Λυκείου στην οδό Ελλήνων Αξιωματικών και παρενόχλησε σεξουαλικά μία ανήλικη μαθήτρια.

Ειδικότερα, όταν είδε μπροστά του τη κοπέλα άρχισε τις άσεμνες χειρονομίες και το θύμα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα μία υπάλληλος του κυλικείου να τρέξει να δει τι συμβαίνει. Μόλις ο 22χρονος είδε τη γυναίκα πήδηξε τα κάγκελα και έφυγε τρέχοντας. Την ίδια ημέρα το πρωί επιτέθηκε σε μια μαθήτρια που πήγαινε στο Λύκειο. Την παρενόχλησε και η κοπέλα μπήκε σε ταχυφαγείο ζήτησε βοήθεια και γλίτωσε από τα χέρια του.

Δείτε φωτογραφίες του επιδειξία που εξασφάλισε το Newsbomb.gr

Όταν τα θύματα κατήγγειλαν τις επιθέσεις στο αστυνομικό τμήμα τις περιοχής, έδωσαν και τα στοιχεία του νεαρού και μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Οι μαθήτριες τον αναγνώρισαν ενώ όπως έγινε γνωστό είναι σεσημασμένος στο παρελθόν για ληστεία και κλοπή ενώ στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικά. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος: Καρατομείται η ηγεσία της Άμεσης Δράσης - Δεν θα διακόπτεται καμία καταδίωξη

Κορονοϊός: Σύσκεψη στο Μαξίμου για την πανδημία - Έρχονται μέτρα

Σάλος με τη δήλωση Πορτοσάλτε για τους ντελιβεράδες (vid)