ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο σφαγέας του Βόλου που σκότωσε με 20 μαχαιριές τη νονά του - Παραμένει άφαντος

Ο δράστης του φονικού στον Βόλο
Ο δράστης του φονικού στον Βόλο

Ο δράστης, ο οποίος είναι ο βαφτισιμιός του θύματος, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης μετά το φονικό στον Βόλο 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας στον Βόλο με θύμα μία 75χρονη.

Ο δράστης, ο οποίος είναι ο βαφτισιμιός του θύματος, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε και το thenewspaper.gr, φέρεται να τηλεφώνησε στην αστυνομία προχθές το βράδυ από σταθερό τηλέφωνο καταστήματος στις Αλυκές Βόλου και να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς. Αμέσως μετά όμως εξαφανίστηκε.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ο δράστης δεν έχει απομακρυνθεί από τη Μαγνησία και κρύβεται σε κάποια περιοχή, ενώ θεωρούν θέμα χρόνου τη σύλληψή του.

Ο νεαρός άνδρας έχει απασχολήσει τις Αρχές και άλλες φορές, ενώ θεωρείται ότι ήθελε τα χρήματα για να καλύψει προσωπικές του ανάγκες σε στοιχηματισμό ή άλλα τυχερά παιχνίδια.

Φωτογραφίες του δράστη του άγριου φονικού εξασφάλισε και παρουσιάζει το Newsbomb.gr

Έκανε τα πάντα για να κρύψει τα ίχνη του

Όπως έγραψε και χθες το Newsbomb.gr, ο δράστης φαίνεται ότι έκανε τα πάντα για να κρύψει τα ίχνη του. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη όταν ζήτησε από την 75χρονη, η οποία τον είχε βαφτίσει, να του δώσει 2.000 ευρώ. Εκείνη αρνήθηκε, καθώς είχε κουραστεί να συντηρεί τον βαφτισιμιό της, που φέρεται να της είχε ζητήσει ξανά στο παρελθόν οικονομική ενίσχυση.

Τότε ο 39χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε θανάσιμα με τουλάχιστον 20 μαχαιριές (κάποιες εξ αυτών στο λαιμό). Στη συνέχεια, τύλιξε το πτώμα με μία κουβέρτα και το μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου διατηρούσε αποθήκη το θύμα. Στη συνέχεια, άρχισε να καθαρίζει τα αίματα. Πίσω του, ωστόσο, άφησε κάποιες κηλίδες (προφανώς διότι δεν είχε άπλετο χρόνο, υπό το φόβο να γίνει αντιληπτός από γείτονες), οι οποίες τον πρόδωσαν στους αστυνομικούς που τις διέκριναν και εντόπισαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Το πρώτο 24ωρο, πριν ακόμα οι Αρχές εντοπίσουν το πτώμα, ο 39χρονος προσποιούνταν στη γειτονιά ότι ανησυχεί για τη νονά του και ότι δεν έχει ιδέα που βρίσκεται.

Όταν τελικά εντοπίστηκε η σορός στο υπόγειο και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, τότε κάλεσε αρχικά τη γυναίκα του από το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια την Αστυνομία.

«Εγώ τη σκότωσα. Πηγαίνω να αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε. Ύστερα από τα δύο αυτά τηλεφωνήματα το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου έπαψε να εκπέμπει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Καιρός – Αρναούτογλου: Μεγάλο καιρικό σασπένς από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά

Τροχαίο στη Βουλή: Πέθανε ο πεζός που παρασύρθηκε από ταξί