ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στον Βόλο: Η τραγική σύμπτωση για τον δικηγόρο του 39χρονου που σκότωσε την νονά του

Δολοφονία στον Βόλο
Βόλος: Μια τραγική ιστορία συνδέει τον 39χρονο που σκότωσε με άγριο τρόπο την 75χρονη νονά του με τον δικηγόρο του

Μια τραγική ιστορία συνδέει τον 39χρονο που σκότωσε με άγριο τρόπο την 75χρονη νονά του με τον δικηγόρο του

Μια τραγική σύμπτωση φαίνεται να ενώνει τον 39χρονο δολοφόνο της νονάς του στον Βόλο και τον δικηγόρο που καλείται να τον υπερασπιστεί καθώς ο τελευταίος είχε χάσει με παρόμοιο τρόπο τη μητέρα του πριν από 22 χρόνια, το 2009.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο δικηγόρος του 39χρονου τον Αύγουστο του 2009 είχε βρει νεκρή την 67χρονη μητέρα του σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της. Όπως είχε αποκαλυφθεί για το έγκλημα που είχε σοκάρει τότε τον Βόλο η μητέρα του δικηγόρου του 39χρονου είχε δεχθεί 20 μαχαιριές ενώ η πόρτα του διαμερίσματό της δεν είχε παραβιαστεί.

Τότε οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στην εκτίμηση από μπολ παγωτού που βρέθηκαν στο τραπέζι της 67χρονης ότι ο δολοφόνος της ήταν κάποιο οικείο πρόσωπο, που όμως από τότε δεν εντοπίστηκε και δεν οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

Δώδεκα χρόνια μετά ο δικηγόρος καλείται να υπερασπιστεί έναν άνθρωπο που ομολόγησε ότι σκότωσε μια μητέρα με συνολικά 42 μαχαιριές.

Ο 39χρονος, ο οποίος παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας προσπάθησε στην αρχή της περιγραφής του να υποστηρίξει ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ότι σκότωσε την 74χρονη γυναίκα γιατί δεν του έδινε τα χρήματα που της ζητούσε: «Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω».

Αμέσως μετά ο 39χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς φρόντισε να καθαρίσει και να σφουγγαρίσει τα πάντα στο σπίτι ώστε να μην υπάρχουν ίχνη της δολοφονίας που είχε κάνει. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο 39χρονος είχε υποδείξει με τηλεφώνημα που έκανε σε γνωστό του αστυνομικό ότι τύλιξε και μετέφερε τη δολοφονημένη γυναίκα σε μια από τις αποθήκες που βρίσκονταν στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές

Χωρίς lockdown και με ορόσημο την 4η Δεκεμβρίου πορεύεται (οριστικά) το Μαξίμου