ΕΛΛΑΔΑ

Αναλώσιμοι 4: Διαψεύδονται οι πληροφορίες για σοβαρά τραυματίες στα γυρίσματα

Αναλώσιμοι 4: Διαψεύδονται οι πληροφορίες για σοβαρά τραυματίες στα γυρίσματα
thesstoday.gr

Αναλώσιμοι 4: Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει με το θέμα των τραυματιών στα γυρίσματα του χολιγουντιανού blockbuster που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Διαψεύδονται από τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) Πάνο Κουάνη οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για τρεις τραυματισμούς κασκαντέρ κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4», ο ένας από τους οποίους μάλιστα σοβαρός. Αναμένεται μάλιστα και ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής για το θέμα εντός της ημέρας.

Νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες για τον τραυματισμό τριών κασκαντέρ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Expendables 4» στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ο ένας τραυματισμός φέρεται σοβαρός και έχει κληθεί στη Θεσσαλονίκη η οικογένεια του άνδρα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Το χρονικό

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης το MEGA τρεις άνδρες, οι δύο εκ των οποίων τεχνικοί και ο τρίτος κασκαντέρ του ηθοποιού, Τζέισον Στέιθαμ, τραυματίστηκαν σοβαρά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρώτος τραυματισμός σημειώθηκε στα Βασιλικά στην περιοχή όπου έχει στηθεί ένα καράβι για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Το ρεπορτάζ σημείωνε δε, πως ο τεχνικός από τη Βουλγαρία νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ενδεικτική της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του Βούλγαρου τεχνικού το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη έχει κληθεί η οικογένεια του από την παραγωγή.

Οι άλλοι δύο τραυματισμοί στα γυρίσματα της ταινίας έχουν σημειωθεί στα Διαβατά. Ο πρώτος τραυματισμός έγινε, σύμφωνα με το MEGA, όταν ένας κασκαντέρ πάτησε με ένα όχημα τύπου μπάγκι έναν οπερατέρ κάνοντας όπισθεν ενώ ο δεύτερος τραυματισμός σημειώθηκε όταν ένας από τους κασκαντέρ του Στέιθαμ πραγματοποιούσε άλματα ανάμεσα σε αυτοκίνητα.

Τα γυρίσματα, πάντως, της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» συνεχίζονται κανονικά με τον Τζέισον Στέιθαμ, μάλιστα, να αναρτά και ένα βίντεο με σκηνές από τα παρασκήνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Η Ολλανδή δημοσιογράφος που προκάλεσε τον Μητσοτάκη είχε συλληφθεί για υπόθεση παράνομου μετανάστη

Χωρίς lockdown και με ορόσημο την 4η Δεκεμβρίου πορεύεται (οριστικά) το Μαξίμου