ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκρή σε πηγάδι εντοπίστηκε άτυχη ηλικιωμένη

Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκρή σε πηγάδι εντοπίστηκε άτυχη ηλικιωμένη
Η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα να πρόκειται για τραγικό δυστύχημα
INTIME NEWS

Κερατέα: Η 83χρονη αγνοείτο από τα ξημερώματα της Πέμπτης

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση της ηλικιωμένης η οποία αγνοείτο από τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι της που βρίσκεται σε παραλιακό οικισμό της Κερατέας.

Μετά από 40 ώρες αγωνίας από την εξαφάνιση της 83χρονης Φρειδερίκης Λιζάρδου, η ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή στον πυθμένα ενός πηγαδιού στην περιοχή Μαλλιακούκι Κερατέας.

Οι εθελοντές διασώστες του Συλλόγου Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του δήμου Σαρωνικού, κατέβηκαν με ορειβατικό εξοπλισμό στον πυθμένα του πηγαδιού που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την μονοκατοικία όπου ζούσε με την δευτερότοκο γιο της.

Ήταν το δεύτερο πηγάδι που ερευνήθηκε στην περιοχή από την στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Στο πρώτο είχαν κατέβει άνδρες της ΕΜΑΚ, χθες το πρωί. Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, καθώς αναμένεται ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ για να ανασύρει τη σωρό της άτυχης ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα να πρόκειται για τραγικό δυστύχημα. Η ηλικιωμένη δηλαδή να βγήκε έξω να περπατήσει και λόγω του ανύπαρκτου φωτισμού στην περιοχή, να έχασε την ισορροπία της και να έπεσε μέσα.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Star

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι τίτλοι τέλους του Γιώργου Παπανδρέου

Καιρός τώρα: Συναγερμός για ακραία φαινόμενα – Μήνυμα από το 112 στη Δυτική Ελλάδα

F-35: «Κλειδώνει» η συμφωνία! Ραγδαίες εξελίξεις από Γενάρη – Πότε εκτιμάται ότι θα έρθουν Ελλάδα