ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάλης Χατζηιγάννης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε καραντίνα ο τραγουδιστής καθώς βρέθηκε θετικός στο covid-19.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νοσεί από κορονοϊό όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο καλλιτέχνης το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Παράλληλα, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους να είναι υγιείς και τους παρακίνησε να είναι αισιόδοξοι ότι η πανδημία σύντομα θα τελειώσει.

O δημοφιλής τραγουδιστής είναι πλήρως εμβολιασμένος και εμφανίζει ήπια συμπτώματα της νόσου Covid-19. Όπως αναφέρει ο ίδιος, θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στις 12 Ιανουαρίου.

Το μήνυμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη:

«Φίλοι και φίλες, γεια σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Εγώ σήμερα, παρόλο που είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μετά από διενέργεια μοριακού τεστ, βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Τα συμπττώματα είναι ήπια, σαν ένα ελαφρύ κρυολόγημα.

Να προσέχετε, όπως θα συνεχίσω να προσέχω και εγώ. Εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά η αυριανή μας παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Christmas Theater αναβάλλεται για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Σας εύχομαι υγεία, να είστε πάντα ασφαλείς, να προσέχετε και να έχετε την ελπίδα ότι σύντομα αυτό θα τελειώσει. Χρόνια Πολλά» αναφέρει στο βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Αυτοί είναι οι νέοι περιορισμοί για νυχτερινά κέντρα, μάσκες, γήπεδα και τηλεργασία

Χαμός στον αέρα με Μαλέσκου και Χαλκιά: «Για σένα κούκλα μου», «το όνομά μου είναι Ιωάννα»

Πάτρα: «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό», είπε ο 42χρονος λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο