ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Ελένη Γερασιμίδου: 18 ώρες χωρίς ρεύμα και εγκλωβισμένη στην Παλλήνη

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Ελένη Γερασιμίδου: 18 ώρες χωρίς ρεύμα και εγκλωβισμένη στην Παλλήνη
«Και τώρα ακόμα αποκλεισμένοι είμαστε»

Ελένη Γερασιμίδου: «Πήρα εκ μέρους όλης της οικογένειας γιατί υπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα από τα προσωπικά. Αλλά δεν πειράζει βγήκε ο Πρωθυπουργός και μας ζήτησε συγγνώμη»

Η Ελένη Γερασιμίδου, εμφανώς εκνευρισμένη, μίλησε στο Tlive για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι κάτοικοι της Παλλήνης, που είναι πολλές ώρες χωρίς ρεύμα λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

«Δεν είναι το θέμα αν είμαι εγώ 18 ώρες, υπάρχουν και χειρότερα. Πήρα εκ μέρους όλης της οικογένειας γιατί υπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα από τα προσωπικά. Αλλά δεν πειράζει βγήκε ο Πρωθυπουργός και μας ζήτησε συγγνώμη. Αν νομίζουν ότι τους ψηφίζει ο κόσμος για να ζητάνε συγγνώμη σε κάθε συμφορά που μας βρίσκει... τι να πω!», μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Και τώρα ακόμα αποκλεισμένοι είμαστε. Δεν έχουν έρθει να ανοίξουν τον δρόμο. Εδώ πιο κάτω ένα ηλικιωμένο ζευγάρι φιλοξενείται σε κάποιους άλλους. Είναι η αλληλεγγύη των ανθρώπων. Ο λαός σώζει τον λαό», είπε και συνέχισε: «Δεν ενημερώθηκαν; Βουλευτής τους, ο κ. Καλλιάνος είναι αυτός που είπε για την χιονοκαταιγίδα και για όλα. Πραγματικά έχουν και στα "σπλάχνα" τους άνθρωπο για να τους ενημερώσει. Δεν ενημερώθηκαν; Εμείς όλοι είχαμε ενημερωθεί».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.