ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Έπεσε στέγαστρο - Τραυματίστηκαν υπάλληλοι του δήμου

Καλαμάτα: Έπεσε στέγαστρο - Τραυματίστηκαν υπάλληλοι του δήμου
Καλαμάτα: Έπεσε στέγαστρο - Τραυματίστηκαν υπάλληλοι του δήμου
tharrosnews

Το στέγαστρο που κατέρρευσε βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας

Νέο ατύχημα με πτώση στεγάστρου σημειώθηκε στην Καλαμάτα το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Μητροπολίτου Μελετίου στον δρόμο, δηλαδή, στον οποίο σημειώθηκε πτώση στεγάστρου και το βράδυ της Τρίτης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tharrosnews.gr το συγκεκριμένο σημείο απέχει λίγα μόλις μέτρα από το ναό της Υπαπαντής.

Κατά την ίδια πηγή έχουν τραυματιστεί υπάλληλοι του Δήμου που βρίσκονταν στο σημείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκες που τραυματίστηκαν στα πόδια και γι' αυτο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Εντωμεταξύ από θαύμα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός στην Καλαμάτα όταν το βράδυ της Τρίτης (1/2) ένα μεγάλο στέγαστρο παρασύρθηκε από τους ισχυρούς άνεμους και έπεσε στην οδό Μητροπολίτου Μελετίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews, το στέγαστρο προκάλεσε ζημιές σε τρία αυτοκίνητα, ενώ μια κοπέλα που περνούσε από το σημείο γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τραυματισμό.

Στο σημείο (συμβολή των οδών Μητροπολίτου Μελετίου και Τσιλιβή) που είναι πολυσύχναστο και βρίσκεται κοντά στο ναό της Υπαπαντής έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας ώστε να απομακρύνουν τη βαριά κατασκευή.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στη Gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει η κακοκαιρία: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες και τα χιόνια μέχρι το βράδυ