ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: Επίθεση με καδρόνια δέχτηκε ανήλικος από ομάδα 30 ατόμων κοντά στον ΗΣΑΠ

Μαρούσι: Επίθεση με καδρόνια δέχτηκε ανήλικος από ομάδα 30 ατόμων κοντά στον ΗΣΑΠ
Δεν έχει γίνει γνωστό αν προηγήθηκε κάτι της επίθεσης
INTIME NEWS

Δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ έσπευσαν άμεσα στο σημείο

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/2) κάτω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκαν σε ανήλικο, ενώ δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δεν έχει γίνει γνωστό αν προηγήθηκε κάτι της επίθεσης και αν το περιστατικό σχετίζεται με οπαδική βία. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η ομάδα των περίπου 30 ατόμων που επιτέθηκε στον ανήλικο κάτω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι ήταν οπλισμένη με καδρόνια και ρόπαλα. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ και των ΟΠΚΕ, που βρέθηκαν στο σημείο, προχώρησαν σε 6 προσαγωγές. Ωστόσο, όλοι οι προσαχθέντες, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ το περιστατικό στον ηλεκτρικό στο Μαρούσι αφορά δύο νεαρούς και η ομάδα αποτελούνταν από 15 άτομα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι νεαροί δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους, ενώ ο ένας εξ αυτών κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία πριν να είναι πολύ αργά. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε έξι προσαγωγές.

Με πληροφορίες από ANT1 και ΕΡΤ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Άγρια επίθεση ανηλίκου σε μαθητή μέσα σε σχολείο (vid)

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή επίθεση με ρόπαλα και μαχαίρι σε μπαρ - Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας