ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στα πρόσωπα των παιδιών βρέθηκαν σημάδια και εκδορές - Τι απαντά η μητέρα

Πάτρα: Στα πρόσωπα των παιδιών βρέθηκαν σημάδια και εκδορές - Τι απαντά η μητέρα

Πυκνώνει το μυστήριο με τον θάνατο των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, καθώς νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες και τον χρόνο που κατέληξαν.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών δίνει νέες απαντήσεις για τα σημάδια και τις εκδορές που, όπως φαίνεται σε οπτικό υλικό, είχαν τα παιδιά. Η 33χρονη σε επικοινωνία που είχε με την Ζήνα Κουτσελίνη μέσω μηνυμάτων μίλησε αναφορικά με τις εκδορές και τις αμυχές που φέρεται να είχε η Μαλένα στη μύτη της – το πρώτο παιδί της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή – και προκύπτουν από φωτογραφίες.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο, οι φωτογραφίες του παιδιού από την ιατροδικαστική εξέταση επανεξετάζονται, καθώς φαίνεται ότι τα σημάδια ήταν σε σημείο που δύσκολα θα μπορούσαν να έχουν γίνει από ένα παιδί και είχαν διαγώνια φορά.

Επίσης, στο μάγουλο της Μαλένας, σύμφωνα με τον δικαστικό συντάκτη, διακρίνεται μια κοκκινίλα, η οποία δεν αναφέρεται στην ιατροδικαστική. Ακόμα, στο παιδί που πέθανε δεύτερο, την μόλις έξι μηνών Ίριδα, φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star, να υπήρχε ένα έκζεμα, μια κοκκινίλα, γύρω από το στόμα του. Για το σημάδι αυτό στην ιατροδικαστική εξέταση αναφέρθηκε ότι είναι έκζεμα που αποδόθηκε σε δερματική βλάβη

Τι απαντά η μητέρα για τα σημάδια

Η μητέρα είπε ότι υπάρχουν βίντεο που έχουν τραβηχτεί λίγα εικοσιτετράωρα πριν τα παιδιά καταλήξουν. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στο βίντεο, δείχνει τη Μαλένα να τρώει σουβλάκι, το παιδί δεν είχε τις εκδορές που αναφέρονται λίγες ημέρες μετά στην ιατροδικαστική.

Αναφορικά με την κοκκινίλα στο μάγουλο του παιδιού, η μητέρα ισχυρίζεται ότι η Μαλένα την είχε από μωρό. Είναι ατοπική δερματίτιδα και έπαιρνε ειδική αγωγή με σαμπουάν.

Για το έκζεμα – κοκκινίλα περιμετρικά του στόματος της Ίριδας, η Ρούλα ισχυρίστηκε ότι ήταν από την πιπίλα και τα σάλια που έβγαζε το μωρό και ότι η παιδίατρος της είχε χορηγήσει κρέμα. Ακόμα, ανέφερε ότι έχει βίντεο που φαίνεται, καθώς και έγγραφο που εξηγεί τι ακριβώς ήταν.

Δεν προκύπτει ασφυκτικός θάνατος στην Τζωρτζίνα

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού που «έφυγε» τελευταίο από τη ζωή, έδειξαν κάποια τοξικότητα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος επικαλούμενη ιατροδικαστικές πηγές, πρέπει να γίνουν οι ποσοτικοί έλεγχοι, προκειμένου να εξεταστεί εάν η τοξικότητα αυτή συνάδει με την ιατροφαρμακευτική αγωγή που λάμβανε το παιδί όσο νοσηλευόταν.

Ήδη υπάρχει επικοινωνία των ιατροδικαστών με τον θεράπων παιδοκαρδιολόγο της 9χρονης, τον κ. Γιάννη Παπαγιάννη. Όπως είπε, ο γονιδιακός έλεγχος για την καρδιά του παιδιού ήταν καθαρός.

Τέλος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη ο οποίος μίλησε με την Ρούλα Κουσκουρή, δεν προκύπτει ασφυκτικός θάνατος στη μικρή Τζωρτζίνα.

Διαβάστε Επίσης:

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις στο Ανθρωποκτονιών – Πού «ποντάρει» η ΕΛ.ΑΣ.

Τραγωδία στην Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον απινιδωτή της Τζωρτζίνας έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ

Φως στο Τούνελ: Πάτρα: Η μαρτυρία του προκαλεί ανατριχίλα - Σημαντικός μάρτυρας σπάει τη σιωπή του