ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Λιδάκης: Απαντά στις φήμες ότι πάσχει από λευχαιμία

Μανώλης Λιδάκης: Απαντά στις φήμες ότι πάσχει από λευχαιμία
«Ας έχουμε αγάπη κι ενσυναίσθηση. Μόνο έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος μας», είπε ο ηθοποιός.
Facebook

Ο Μανώλης Λιδάκης ξεκαθαρίζει: «Δεν πάσχω από λευχαιμία».

Την δική του απάντηση έδωσε ο Μανώλης Λιδάκης σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν πως πάσχει από λευχαιμία. Ο τραγουδιστής μέσα από τα social media ενημέρωσε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε νέα του ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Μανώλης Λιδάκης ξέσπασε εναντίων όλων όσων διαδίδουν πως το πρόβλημα υγείας του είναι η λευχαιμία.

«ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι. Κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν ότι πάσχω από λευχαιμία και πικραίνουν τα συγγενικά μου πρόσωπα. Εμένα όχι. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν για λίγο στη θέση αυτών που υποφέρουν και πονούν. Είναι για λύπηση όλοι όσοι τρέφονται από την κακία και τα τοξικά τους συναισθήματα. Ας έχουμε αγάπη κι ενσυναίσθηση. Μόνο έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος μας», έγραψε ο Μανώλης Λιδάκης.

Σε προηγούμενη ανάρτηση του είχε γράψει: «Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, εύχομαι όλα τα δεινά που περνάμε, σύντομα να μας εγκαταλείψουν. Θα σας πω τώρα κάτι για εμένα. Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά. Σας παρακαλώ δεν θέλω να νιώσετε οίκτο για εμένα παρά μόνο να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια. Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη! Όπως κι εσείς κι εγώ θλίβομαι απεριόριστα απ' όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί κι ενωμένοι. Να προσέχετε τον εαυτό σας διότι η ανθρώπινη ζωή είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει! Σας στέλνω την αγάπη μου και σας παρακαλώ να είστε δυνατοί.

Από καρδιάς,
Μανώλης Λιδάκης
Υ. Γ. Φυσικά υπάρχουν και κάποια φασιστοειδή που στο 2022 επιμένουν να ξυπνούν τα φαντάσματα του παρελθόντος».