ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Αττική - Ταλαιπωρία στη λεωφόρο Κηφισίας

Κίνηση τώρα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Αττική - Ταλαιπωρία στη λεωφόρο Κηφισίας
Μεγάλη ταλαιπωρία λόγω της κίνησης στην Κηφισίας.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Αυξημένη κίνηση και σημαντικό μποτιλιάρισμα στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης.

  

Η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, το μεσημέρι Τρίτης, είναι άκρως αυξημένη. Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που κινούνται αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, κατά τμήματα καταγράφεται κίνηση και στην άνοδο της Κηφισίας και την κάθοδο της Μεσογείων, επί της λεωφόρου Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, αλλά και στη λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Επιπλέον κίνηση καταγράφεται και επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου. Επί της Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) κίνηση υπάρχει στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό διεξάγεται ομαλά.

kinisi.jpg
H κίνηση στους δρόμους το μεσημέρι λίγο μετά τις 15:20.

Ταλαιπωρία λόγω της κίνησης στον Κηφισό το πρωί της Τρίτης

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι οδηγοί που κινούνταν στον Κηφισό είχαν βρεθεί μπροστά σε μεγάλη ταλαιπωρία καθώς η κίνηση ήταν πολύ μεγάλη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Χειρότερη ήταν η κατάσταση στο ρεύμα καθόδου του Κηφισού με την κίνηση να ξεκινά από το ύψος της Λυκόβρυσης και να συνεχίζεται μέχρι το ύψος των ΚΤΕΛ στη συμβολή με τη λεωφόρο Αθηνών.

Στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση ήταν αυξημένη στο τμήμα από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ καλύτερη ήταν η κατάσταση και στην Αττική Οδό με καθυστερήσεις 5'-10'.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση τώρα: Λεωφόρος ταλαιπωρίας ο Κηφισός