ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Απελπισία στον Κηφισό - Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Κίνηση: Απελπισία στον Κηφισό - Ποιους δρόμους να αποφύγετε
Kολλημένος είναι ο Κηφισός από νωρίς το πρωί της Τρίτης.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Κίνηση τώρα: Πού παρατηρούνται προβλήματα το πρωί της Τρίτης.

  

Αυξημένη είναι η κίνηση λίγο πριν τις 10:30 στις κεντρικές λεωφόρους του Λεκανοπεδίου, δημιουργώντας απελπισία στους οδηγούς οι οποίοι πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. Ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής κ. Κίμων Λογοθέτης, μίλησε στο Newsbomb.gr για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Τρίτης.

Ο ίδιος τόνισε ότι «η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, η αρχή τους τουριστικής περιόδου και οι μετακινήσεις του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου που έφτασε στην Ελλάδα σήμερα έφερε και επιστροφή στο μποτιλιάρισμα σε αρκετούς δρόμους της πρωτεύουσας».

Ο Κηφισός είναι «φρακαρισμένος» από νωρίς το πρωί της Τρίτης ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με τον κ. Λογοθέτη «τα σοβαρότερα προβλήματα αυτή την ώρα εντοπίζονται στον Κηφισό, στην Βασιλίσσης Σοφίας, στον Πειραιά, στην Συγγρού, στην Κατεχάκη και την Ηλιουπόλεως».

H κίνηση στην Αττική
H κίνηση στην ΑττικήGoogle Maps

Επιπλέον αυξημένη κίνηση εντοπίζεται:

  • Στην Αττική Οδό από την Ελευσίνα προς το αεροδρόμιο στο ύψος του Ασπροπύργου και από κόμβο Φυλής προς τον κόμβο Ηρακλείου.
  • Και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού, στο ανοδικό από το ύψος της Πέτρου Ράλλη προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και στο καθοδικό από τον κόμβο Κηφισίας προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Μποτιλιάρισμα και στις λεωφόρους Δημοκρατίας και Γρηγορίου Λαμπράκη προς το Ικόνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση live: Οι εκδρομείς επέστρεψαν, ο Κηφισός «κόλλησε» - Πού παρατηρούνται προβλήματα