ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στα Γρεβενά: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο 28χρονος

Έκρηξη στα Γρεβενά
Intime News

Η έκρηξη στο εργοστάσιο στα Γρεβενά έγινε αισθητή χιλιόμετρα μακριά.

Διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου ο 28χρονος που τραυματίστηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στα Γρεβενά, το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5). Σύμφωνα με την συντονίστρια διευθύντρια της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Σοφία Παπαδοπούλου, η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς έχει μεγάλης έκτασης και βάθους εγκαύματα, έχει εκτεθεί σε έκρηξη και έχει δεχθεί μεγάλο θερμικό φορτίο.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο της έκρηξης έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου διακόμισαν τον εγκαυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών, τελικά κρίθηκε άμεση η ανάγκη για διακομιδή του στο «Παπανικολάου» και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων Ενηλίκων.

Κάτοικοι του χωριού Μαυραναίοι τόνισαν στο thesstoday ότι η έκρηξη έγινε αισθητή ακόμη και 20 χιλιόμετρα μακριά.

Πρόκειται για έναν 28χρονο, ο οποίος την ώρα της έκρηξης εργαζόταν στην συντήρηση τμήματος του εργοστασίου. Ο κ. Θανάσης Γρηγοριάδης εκπρόσωπος της εταιρίας βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου Alfa Wood που εδρεύει στην Λάρισα, δήλωσε νωρίτερα στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «μόνο ένας εργαζόμενος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της έκρηξης που έγινε στο τμήμα του εργοστασίου όπου λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα» ενώ πρόσθεσε ότι «τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα προς το παρόν δεν είναι γνωστά».

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Thesstoday

Διαβάστε επίσης:

Γρεβενά: Σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα ο τραυματίας μετά την έκρηξη