Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι κρατούμενες της φωνάζουν «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ»

Άγριος χλευασμός στην Ρούλα Πισπιρίγκου από τις κρατούμενες στον Κορυδαλλό.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι κρατούμενες της φωνάζουν «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ»
Η Ρούλα Πισπιρίγκου.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου
1'

Νέες πληροφορίες έρχονται από τις φυλακές Κορυδαλλού που παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα αν και μόνη της στο κελί, δεν μπορεί να αποφύγει τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι μόνη της στο κελί αλλά την βλέπουν οι υπόλοιπες κρατούμενες.

Μια πρώην κρατούμενη στον Κορυδαλλό μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για την 33χρονη λέγοντας: «Τις φορές που την είδα, φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει για το τι κατηγορείται και για την σοβαρότητα της κατάστασης».

Η ίδια ανέφερε στην συνέχεια ότι «υπάρχει εντολή να είναι υπό την προστασία ανωτέρων, υπάρχει ένας διαχωρισμός με τις υπόλοιπες κατηγορούμενες».

Είπε ακόμη ότι δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο γιατί βρίσκεται στο χώρο που είναι οι υπόλοιπες κρατούμενες και έτσι πηγαίνει στο κελί της η κομμώτρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κρατούμενες της φωνάζουν πολλά για τα παιδιά της αλλά δεν έχει αντιδράσει σε τίποτα απ’ ότι ακούει. Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία μία φορά αντέδρασε: «Οι κρατούμενες την ειρωνεύονταν και της φώναζαν ‘Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ’ της έλεγαν και εκείνη χτύπησε τα παντζούρια από οργή».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας - Τι έστελνε η Πισπιρίγκου στο γιατρό;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή