ΕΛΛΑΔΑ

Allou Fun Park: Στο μικροσκόπιο η αντλία νερού - Ψάχνουν γιατί «κόλλησε»

Allou Fun Park
Το τρενάκι-βάρκα θα έπρεπε να πέσει μέσα στο νερό, ωστόσο κόλλησε στην αντλία παροχής νερού
Intime News

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και του πραγματογνώμονα, που θα διοριστεί θα εξακριβώσουν τα αίτια του ατυχήματος

Στην αντλία παροχής νερού θα επικεντρωθεί η έρευνα για το ατύχημα με τέσσερις τραυματίες που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Allou Fun Park στου Ρέντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το τρενάκι-βάρκα θα έπρεπε να πέσει μέσα στο νερό, ωστόσο, φαίνεται -από την πρώτη εικόνα- να κόλλησε η αντλία παροχής νερού, με αποτέλεσμα να μη διοχετεύει την απαραίτητη ποσότητα νερού, να πέσει η στάθμη, το τρενάκι να βρει αντίσταση κατά την κάθοδό του και οι επιβαίνοντες να εκσφενδονιστούν πάνω σε φυτά και θάμνους.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και του πραγματογνώμονα, που θα διοριστεί για να εξακριβώσει τα αίτια του ατυχήματος, θα επικεντρωθεί στην αντλία για να διαπιστωθεί εάν σταμάτησε η παροχή νερού και για ποιο λόγο συνέβη αυτό.

Οι τραυματίες είναι μία 21χρονη, μία 22χρονη, ένας 24χρονος και ένας 25χρονος. Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ένας από τους δύο νεαρούς, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- έσπασε τρία πλευρά. Ο δεύτερος νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι, η μία κοπέλα στο θώρακα και η άλλη κοπέλα υπέστη διάσειση.

Ο υπεύθυνος του πάρκου συνελήφθη για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.