ΕΛΛΑΔΑ

Μαγιορκίνης: Νέα έξαρση του κορονοϊού από αρχές Νοεμβρίου

Μαγιορκίνης: Νέα έξαρση του κορονοϊού από αρχές Νοεμβρίου
O επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης
Eurokinissi

«Είναι σίγουρο ότι αρχές Νοεμβρίου μέχρι τέλη Νοεμβρίου αναμένουμε την μεγαλύτερη έξαρση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης

Στην εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης όπου έκανε λόγο για νέα κύμα έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαγιορκίνης είναι σίγουρο ότι αρχές Νοέμβρη μέχρι τέλη Νοεμβρίου αναμένουμε μεγαλύτερη έξαρση κρουσμάτων.

Ωστόσο, όπως τόνισε δεν υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο πίεσης στα νοσοκομεία καθώς όπως ανέφερε αυτή θα είναι ανάλογη με αυτή που είχαμε το καλοκαίρι. «Δεν θεωρώ ότι θα ξεπεράσουμε τους 150 διασωληνωμένους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαγιορκίνης, υπογράμμισε ότι δεν αναμένεται να γίνουν άλλες δόσεις εμβολίου για φέτος, μετά τον εμβολιασμό με το επικαιροποιημένο εμβόλιο, ενώ σημείωσε ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να βγει σύσταση για εμβολιασμό στους κάτω των 60 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Λαγονήσι: Συγκλονίζει η μητέρα του 14χρονου που κατασπάραξε σκύλος

Θρίλερ στο Ξυλόκαστρο: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε παραλία

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό