ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη για το χαμό της 29χρονης γιατρού: Την έβλεπα κάθε μέρα

Παγώνη για το χαμό της 29χρονης γιατρού: Την έβλεπα κάθε μέρα
Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο της 29χρονης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί.

Φρικτό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της μια 29χρονη γιατρός σημειώθηκε το πρωί στην Περιφερειακή Υμηττού - Συγκινημένη η Ματίνα Παγώνη για τον τραγικό χαμό της συναδέλφου της.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης η 29χρονη γιατρός Άννα Τζελέπη βρίσκει τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού.

Οι συνάδελφοί της, γιατροί και οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» συγκλονίστηκαν από τα θλιβερά νέα καθώς εκεί εργαζόταν ως ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα παθολογίας.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, φανερά συγκινημένη, χωρίς να μπορεί πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή η 29χρονη ειδικευόμενη γιατρός στο «Γεννηματάς» μίλησε στο Newsbomb.gr για την άτυχη κοπέλα η οποία δούλευε μαζί της.

«Είναι ένα τραγικό γεγονός. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το ξαφνικό χαμό της. Ήταν ένα νέο κορίτσι, όμορφη και εξαιρετική γιατρός. Το γραφείο της ήταν δίπλα στο δικό μου και την έβλεπα συνέχεια. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα τη ξαναδούμε».

Το τροχαίο που της κόστισε τη ζωή

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 04:50 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο της 29χρονης το οποίο κινούνταν στην Περιφερειακή Υμηττού για περίπου ένα χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα, συγκρούστηκε στο ύψος της Αττικής Οδού, με ένα ταξί.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία επιχείρησε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή την 29χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» διακομίστηκαν ο οδηγός του ταξί και ο πελάτης ο οποίος καθόταν στα πίσω καθίσματα.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον περιφερειακό Υμηττού - Νεκρή γυναίκα μετά το φρικτό τροχαίο