ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ο 55χρονος ήθελε να αυτοκτονήσει - Ξεσπά η σύζυγός του

Σεπόλια: Ο 55χρονος ήθελε να αυτοκτονήσει - Ξεσπά η σύζυγός του
Eurokinissi

Σεπόλια: Ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου προφυλακίστηκε όμως αρνείται τα πάντα - Η σύζυγός του, συνεργάτες και φίλοι του μιλούν για τα όσα είχαν δει και ακούσει σχετικά με την υπόθεση

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 55χρονος ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Στενοί φίλοι του και συνεργάτες του 55χρονου μίλησαν στο MEGA για τα όσα τους είχε εκμυστηρευθεί ο κατηγορούμενος.

«Του λέω "πού είσαι, χάθηκες", μου λέει "την πάτησα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω. Καταστράφηκα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω". Το τι έγινε δεν μου έλεγε, μου έλεγε "θα τα πούμε αργότερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά"», αποκάλυψε φίλος του 55χρονου.

Η σύζυγός του μάλιστα ανέφερε ότι «Ήταν τις τελευταίες ημέρες πολύ χάλια, τον ρωτάγαμε τι έχει, δεν μου έλεγε, μου έλεγε… Ήθελε να αυτοκτονήσει, δεν ήταν καλά και τον πίεσα πάρα πολύ ένα βράδυ και μου είπε τι έχει γίνει, ότι έχει μπλέξει με όλο αυτό το πράγμα».

Συνεργάτης του μάλιστα ανέφερε ότι είχε μιλήσει μαζί του πριν μερικές ημέρες «Επειδή δεν ήθελε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και γενικά τον πίεσα και μου το εξήγησε. Μου είχε πει ότι παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και ανέφερε τι είχε συμβεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση».

«Πέφτουν από τα σύννεφα» οι φίλοι του

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του 55χρονου προπονητή μίλησε στο MEGA και παραδέχθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε συναντηθεί με τη 12χρονη και ότι της είχε δώσει χρήματα και μετά έφυγε. «Όταν πήγε και κατέθεσε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, τους είχε πει ότι συναντήθηκε με την 12χρονη αλλά δεν έκανε κάτι. Δεν έκρυψε ότι συναντήθηκε απλά της έδωσε τα λεφτά κι έφυγε». Μετά όμως, τον απειλούσε, τον έπαιρνε 02.00 η ώρα το βράδυ τηλέφωνο. Τον απειλούσαν για χρηματικά ποσά. Δεν είπε ψέματα. Δεν αρνήθηκε ότι συναντήθηκε ή ότι μίλησε μαζί της», σημείωσε.

Ένας άλλος φίλος του αναφέρει: «Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε με ανήλικο. Ποτέ δεν βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Εγώ πιστεύω 99% δεν το έχει κάνει. Δηλαδή ότι θα πήγαινε με κάποια, να κάνει απιστία εν γνώσει του επειδή δεν πηγαίνει καλά η σχέση του με τη γυναίκα του ναι, αλλά όχι αυτό». Γιατί έχει παιδί μικρό, δηλαδή έχει παιδί 12 χρονών. Δεν γίνεται να πας με κοριτσάκι 12 χρονών. Δηλαδή είναι απίστευτο».

Η έντονη αντίδραση της συζύγου του προπονητή

«Όλοι οι άντρες μετά τα 55 δεν ξέρω τι παθαίνουν, θέλουν επιβεβαίωση, να γνωρίσει μία ενήλικη να πάει να κάνει ό,τι κάνει. Το τι θα κάνω εγώ μετά επειδή απίστησε, εννοείται ότι θα χωρίσω, αλλά είναι ο πατέρας του παιδιού μου και δεν μπορούν να τον κατηγορούν ότι είναι παιδεραστής, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Είμαστε μαζί από τα 20 και είμαι 47 χρονών, θα είχε δώσει δικαίωμα», λέει η γυναίκα του προπονητή.

«Έμεινα ένας άνθρωπος με μία δουλειά και με ένα παιδί. Έχω ένα παιδί αξιολάτρευτο δεν μπορεί να καταστραφεί αυτό γιατί ο πατέρας του έκανε ένα λάθος. Δεν φταίει κάτι αυτό το παιδί. Μην πάτε να σώσετε ένα 12χρονο και καταστρέφετε άλλα παιδάκια», προσθέτει.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου

Σεπόλια: Παράλληλο κύκλωμα με «κινητούς οίκους ανοχής»

Σεπόλια: «Όσοι έκαναν κακό στο παιδί μου να πληρώσουν», λέει η μητέρα