ΕΛΛΑΔΑ

Άλιμος: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κατάστημα - Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Άλιμος: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κατάστημα - Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος
Glomex

Άλιμος: Η κυκλοφορία στο σημείο αποκαθίσταται σταδιακά, με τις αρχές να έχουν δώσει στην κυκλοφορία αρχικά την αριστερή λωρίδα, ενώ δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας παραμένουν στο σημείο. 

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε περί τις 4:20 το πρωί του Σαββάτου σε ισόγειο κατάστημα επίπλων στον Άλιμο, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η κυκλοφορία στο σημείο αποκαθίσταται σταδιακά, με τις αρχές να έχουν δώσει στην κυκλοφορία αρχικά την αριστερή λωρίδα, ενώ δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας παραμένουν στο σημείο.

Σύμφωνα με το MEGA ένοικοι της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα είπαν ότι γύρω στις 4:20 άκουσαν έναν δυνατό ήχο, έσπασε η τζαμαρία και άκουσαν τον κρότο, ενώ μέχρι να προλάβουν να βγουν στα μπαλκόνια τους, για να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί είδαν τις φλόγες να τυλίγουν το μαγαζί, το οποίο πλέον έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός έχει καταγραφεί η στιγμή που μηχανάκι περνάει μπροστά από το κατάστημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος 47, ο συνεπιβάτης πετάει κάτι μπροστά στο μαγαζί και στη συνέχεια το μηχανάκι εξαφανίζεται και ξεσπάει η φωτιά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή των Εγκληματολογικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.