ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο Κώστας Καββαθάς: «Ετοιμάζω βαλίτσες για το τελευταίο της ζωής μου ταξίδειον»

Συγκλονίζει ο Κώστας Καββαθάς: «Ετοιμάζω βαλίτσες για το τελευταίο της ζωής μου ταξίδειον»

Στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και στη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται αναφέρθηκε με ένα συγκινητικό κείμενο ο εκδότης και δημοσιογράφος, Κώστας Καββαθάς.

Ο 84χρονος γνωστός εκδότης, δημοσιογράφος και συγγραφέας εμφανίστηκε μετά από πολύμηνη αποχή στα social media και συγκλόνισε με το μήνυμά του. Ο Κώστας Καββαθάς, που ήταν ο πρώτος εκδότης του θρυλικού περιοδικού «4 Τροχοί», αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή, γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο με το οποίο θέλησε να απευθυνθεί και στους διαδικτυακούς του φίλους.

Το κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα «Εν Λευκώ»:

Ρωτάτε (ακόμα) τι έπαθα και «χάθηκα» 7 μήνες.

Τα πάντα! Από επέμβαση στην καρδιά (mitral cop στο Ωνάσειο) ως εγκεφαλίτιδα (με 2% πιθανότητα επιβίωσης), δύο άγριες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, Covid και πλήρη απώλεια κινητικότητας.

Όλα αυτά και άλλα που δεν ενδιαφέρουν με διάλυσαν. Βαδίζω με Π, κάνω φ/θεραπεία κι ονειρεύομαι πως η ζωή μου δεν πήγε χαμένη

Όμως πήγε!

Το λέω στον γάτο μου στον Λάκη αλλά δεν φαίνεται να καταλαβαίνει.

Ετοιμάζω βαλίτσες όπως λένε για το «τελευταίο της ζωής μου ταξίδειον» ευχαριστώντας όσους συμπαραστάθηκαν.

Κρίμα όμως να πεθαίνεις μόνος - προφανώς πληρώνοντας για το κακό που έχεις κάνει στους ανθρώπους

Strange are the ways of the Lord eh?

@@@@@@@@@@@@

Απαραίτητη διευκρίνιση…

Στα σχόλια μου αναφέρομαι (με όποιο χιούμορ νομίζω ότι έχει διασωθεί), στη δυσκολία που έχει κάποιος της …ηλικίας μου στην καθημερινότητα του

Η πολύμηνη ακινησία έχει αχρηστεύσει την ικανότητας να κινηθώ - εύκολα και αυτό με καταβάλει.

Αν δεν ήταν οι άνθρωποι που με κράτησαν όρθιο (κοντινοί φίλοι και συγγενείς) και οι Αναγνώστες δεν θα υποφέρατε τώρα την «γκρίνια» μου!