ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο στο κεφάλι

Ηράκλειο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο στο κεφάλι

Ηράκλειο: Κι ενώ συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες που ο 29χρονος δίνει μάχη ζωής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Ο 22χρονος από τη Μεσαρά ο οποίος πυροβόλησε και να τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρονο φοιτητή τη στιγμή που οδηγούσε το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, πέρασε πριν από λίγο την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 22χρονος μπήκε στο αύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου μέσα σε ένα 4Χ4 και συνοδευόταν από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του.

Παράλληλα έξω από το Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί και συγγενείς του.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, από το περιβάλλον του 22χρονου υπήρξαν από χθες κάποιες επαφές προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία παράδοσης του στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 22χρονου εκδόθηκε πολύ γρήγορα ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου, όμως κάποιοι, όπως εκτιμάται, έσπευσαν να τον φυγαδεύσουν, αξιοποιώντας τις κατάλληλες γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Να σημειωθεί ότι συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες από το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα, και ο Νίκος που πλέον βρίσκεται εκτός ΜΕΘ και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Πάρνηθα: Καίγονται σπίτια στην Αγία Παρασκευή - Τρέχει να σωθεί ο κόσμος

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Εκτός κινδύνου 6 αστυνομικοί - Τραυματίστηκαν εμποδίζοντας πλιάτσικο

Πάτρα: Φωτιά σε ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο παιδάκια