ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση στους αστυνομικούς για αίμα για τον 31χρονο συνάδελφό τους που τραυματίστηκε σοβαρά

Έκκληση στους αστυνομικούς για αίμα για τον 31χρονο συνάδελφό τους που τραυματίστηκε σοβαρά

Αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό, μετά το χτύπημα που δέχθηκε από ναυτική φωτοβολίδα, στου Ρέντη.

Ο 31χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στου Ρέντη, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε σήμερα (08/12) κατεπείγουσα ανακοίνωση, στην οποία απευθύνει έκκληση στο προσωπικό να προσφέρει αίμα για τον συνάδελφό τους, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πάνω από 200 άτομα έχουν αφεθεί ελεύθερα από όσους προσήχθησαν χθες

Η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει σταδιακά από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου να αφήνει ελεύθερα όσα από τα 424 άτομα, που προσήχθησαν χθες από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία των καταθέσεων και των δακτυλοσκοπήσεων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μέχρι στιγμής έχουν αφεθεί ελεύθερα πάνω από 200 άτομα, ενώ αναμένεται μέχρι αργά το βράδυ να αποχωρήσουν και τα υπόλοιπα.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού από ρίψη φωτοβολίδας, προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν εντός του κλειστού, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της διακομιδής του 31χρονου αστυνομικού στο νοσοκομείο

Βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε το Open από τη στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία αστυνομικό και με όση περισσότερη ταχύτητα μπορούσε τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας δεν εφημέρευε ωστόσο ενέκριναν ότι εκεί έπρεπε να διακομιστεί για να σωθεί.

Οι αξιωματικοί αθλητικής βίας συνεχίζουν τις έρευνες και συγκεντρώνουν μαρτυρίες για όσα εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι αλλά και έξω από το γήπεδο, όπου και τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος.

Σχετικές ειδήσεις