ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφόνησε ο Νορβηγός μέσα σε μπυραρία

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφόνησε ο Νορβηγός μέσα σε μπυραρία
Newsbomb.gr

Ο 32χρονος αστυνομικός μαχαιρώθηκε στον λαιμό από τον 44χρονο Νορβηγό μέσα στη μπυραρία στη Θεσσαλονίκη και έχασε ακαριαία τη ζωή του

Αυτός είναι ο άτυχος 32χρονος αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο, Νορβηγό υπήκοο μέσα σε μπυραρία, επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα

Ο Νορβηγός υπήκοος αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Ο 44χρονος παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη συγκέντρωση μαρτυρικών καταθέσεων, ενώ εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και φαίνεται πως ήταν γνωστός πελάτης στο κατάστημα.

Ο αστυνομικός με την παρέα του σε παρακείμενο μαγαζί από την μπυραρία όπου έγινε η επίθεσηNewsbomb.gr

Το χρονικό της επίθεσης

Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το τραγικό συμβάν εκτυλίχτηκε λίγο μετά τις 04:00, ο 44χρονος διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού και έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Τότε, ο 32χρονος αστυνομικός επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, με τον 44χρονο να τον μαχαιρώνει στον λαιμό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ. Ακολούθησε η σύλληψη του και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται.

Ο κουμπάρος του αστυνομικού, ο οποίος είχε βγει στον δρόμο και φώναζε βοήθεια διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σχετικές ειδήσεις