ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: 25χρονος ανακοίνωσε στο Instagram ότι θέλει να αυτοκτονήσει - Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών

Κρήτη: 25χρονος ανακοίνωσε στο Instagram ότι θέλει να αυτοκτονήσει - Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών

Φίλος του νεαρού είδε την ανάρτηση και ενημέρωσε την αστυνομία που κινητοποιήθηκε άμεσα για να αποφευχθούν τα χειρότερα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου στις αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, για έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας 25χρονος με ανάρτηση στο Instagram ανέφερε ότι έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του. Την ανάρτηση είδε ένας φίλος του, ο οποίος πήρε έντρομος τηλέφωνο στην αστυνομία, ενημερώνοντας για τις προθέσεις του κολλητού του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία κινήθηκε άμεσα και αφού είδε την ανάρτηση βρήκε τα στοιχεία του 25χρονου και τον τηλεφώνησε ενώ έδωσε σήμα και στους ένστολους που βρισκόταν σε περιπολία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος απάντησε στην κλήση του και φαίνεται να ήταν σε κατάσταση σύγχυσης και απελπισίας. Ο αστυνομικός του έπιασε τη κουβέντα και διαπίστωσε πως περπατούσε στο κέντρο της πόλης. Με έξυπνο τρόπο έμαθε ακριβώς που βρισκόταν και ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρισκόταν σε περιπολία.

Μισή ώρα μετά ο 25χρονος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική κλινική.