ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Γιαλιάς: Διέρρηξαν το εξοχικό του στα Τρίκαλα

Χρήστος Γιαλιάς: Διέρρηξαν το εξοχικό του στα Τρίκαλα

Κλιμάκιο της αστυνομίας στην περιοχή που βρίσκεται το εξοχικό του Χρήστου Γιαλιά

Άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική του κατοικία του Χρήστου Γιαλιά.

Πρόκειται για το σπίτι το οποίο βρίσκεται στην Ελάτη Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σήμερα (17/2), κλιμάκιο της αστυνομίας έχει μεταβεί στην Ελάτη Τρικάλων, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το εξοχικό σπίτι του επιχειρηματία.

Την ίδια ώρα, η δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά λίγα μέτρα από το σπίτι του στη Μάνδρα, παραμένει ανεξιχνίαστη. Οι αστυνομικοί ερευνούν τις προσωπικές και επαγγελματικές επαφές του 60χρονου επιχειρηματία, προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δολοφόνων του.

Ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, έπαιρνε μέτρα για την ασφάλειά του, καθώς είχε πέσει θύμα ληστείας πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ο 60χρονος που ασχολείτο με το εμπόριο κρεάτων και είχε κατάστημα στην περιοχή της Μαγούλας, φαίνεται να είχε διενέξεις και οικονομικές διαφορές μεγάλων χρηματικών ποσών με άλλους επιχειρηματίες ορισμένες από τις οποίες είχαν φτάσει μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες.

Δολοφονία Χρήστου Γιαλιά: Το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκαλύφθηκε το δρομολόγιο διαφυγής των δολοφόνων του επιχειρηματία μετά την μαφιόζικη εκτέλεση στην Μάνδρα.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας οι δράστες φαίνεται να παρακολουθήσαν αρκετές μέρες την περιοχή, κι έτσι είχαν βρει δρομολόγια προκειμένου να φύγουν από το σημείο της δολοφονίας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτει ότι οι δράστες είχαν προχωρήσει στην χαρτογράφηση περιοχής κι έτσι είχαν διαλέξει χωματόδρομους για διαφυγή μέσα από το βουνό μετά την διάπραξη της δολοφονίας.

Αναφορικά με τον οδηγό της μοτοσικλέτας, φαίνεται πως είναι έμπειρος καθώς κατάφερε να αποφύγει κάμερες ασφαλείας. Η συνολική διάρκεια της εκτέλεσης του επιχειρηματία στην Μάνδρα κράτησε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Οι δράστες, πριν φύγουν από το σημείο της εκτέλεσης εξαφάνισαν τα ίχνη τους, πετώντας το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν μέσα στο φλεγόμενο όχημα του επιχειρηματία.

Θρήνος στην κηδεία του Χρήστου Γιαλιά

Η κηδεία του Χρήστου Γιαλιά έλαβε χώρα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ελευσίνα στις 14 Φεβρουαρίου. Ανάμεσα σε όσους συγκεντρώθηκαν για να του αποδώσουν το τελευταίο αντίο, ήταν τα μέλη της οικογένειάς του, φίλοι και συνεργάτες. Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας έφτασαν νωρίς ο αδελφός του αλλά και η μητέρα του, καθώς και κάποιοι συγγενείς.

Σχετικές ειδήσεις