ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Επιβίωνε με σκυλοτροφή ο παλαιοχριστιανός Μανώλης - «Δοκιμάζω όταν ταΐζω τον σκύλο μου»

Κορινθία: Επιβίωνε με σκυλοτροφή ο παλαιοχριστιανός Μανώλης - «Δοκιμάζω όταν ταΐζω τον σκύλο μου»

Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης έδινε οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να επιβιώσει, τρώγωντας σκυλοτροφή και αποφεύγοντας τα βρώμικα μέρη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη ζωή του παλαιοημερολογίτη Μανώλη, ο οποίος αφέθηκε σήμερα ελεύθερος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέσα από βίντεο ο παλαιοχριστιανός έδινε οδηγίες επιβίωσης, όπως να τρώνε σκυλοτροφή που ήταν οικονομική και... πλούσια σε ενέργεια.

«Στην απόλυτη ανάγκη μπορείτε να αγοράσετε με 0,80 λεπτά του ευρώ μια κονσέρβα για σκύλους του ενός κιλού. Έτσι με 1.30€ θα έχετε ένα κιλό τροφή, που θα μπορεί να σας κρατήσει πολλές μέρες, καθώς η σκυλοκονσέρβες, αν και δεν έχουν την καλύτερη ποιότητα τροφής, είναι πλούσιες σε λίπη, δηλαδή σε ενέργεια. Κάποιες σκυλοκονσέρβες έχουν και πολύ καλή γεύση και οφείλω να ομολογήσω πως τις δοκιμάζω ακόμα και σήμερα όταν ταΐζω τον σκύλο μου», αναφέρει σε κείμενό του.

Επίσης πρότεινε για την καθαριότητα: «Αποφύγετε βρώμικα μέρη και εστίες μικροβίων, κρατήστε τα ρούχα σας όσο το δυνατόν καθαρότερα γίνεται και φάτε όσο το δυνατόν καθαρότερες τροφές. Δεν πρέπει να φθαρείτε πουθενά. Μεγάλα ποσοστά αστέγων παθαίνουν μολυσματικές ασθένειες επειδή ακριβώς δεν προσέχουν τι πιάνουν και τι τρώνε».

Μάλιστα σε όσους αναζητούσαν σπίτι έλεγε: «Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάποτε που ήμουν και εγώ άστεγος είχα την «φαεινή» ιδέα να προβώ σε κάποια παραβατική πράξη μπροστά σε αστυνομικούς προκειμένου να με συλλάβουν και να κοιμηθώ στο κρατητήριο που σίγουρα θα ήτανε καλύτερο από το παγκάκι. Τότε διαπίστωσα έκπληκτος ότι ακόμα και η αστυνομία δεν είχε καμία…διάθεση να ασχοληθεί μαζί μου!»

Αφέθηκε ελεύθερος ο παλαιοχριστιανός

Απίστευτο μανιφέστο από τον 45χρονο παλαιοχριστιανό στην Κορινθία, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία Κορίνθου μέχρι να δικαστεί.

«Αδέρφια δεν σας ακούνε» ανέφερε φωνάζοντας μπροστά στις κάμερες για τους... κατατρεγμένους στην Ελλάδα ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν θα υποβληθεί σε τεστ DNA για λόγους πίστεως.

«Αδέρφια μην φωνάζετε δεν σας ακούν , γυρίστε τους πλάτη μόνο αυτό τους πονάει
Όταν τους γύρισα την πλάτη ενδιαφέρθηκαν. Κάτι μου είπαν για την κόρη μου που προέρχεται από ιδρυματισμό. Η κοινωνία σε έχει καταστρέψει και μετά σου ζητάει και τα ρέστα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, φεύγοντας είπε με κάθε θράσος πως «χάρη κάνω που δουλεύω, θα μπορούσα να πάρω σύνταξη, έχω 15 χρόνια αναπηρίας», ωστόσο έχει να δουλέψει 3 χρόνια!

«Η πρόεδρος ήθελε να γίνει σήμερα η δίκη, δεν έχω πειράξει κάποιον άνθρωπο», πρόσθεσε, φεύγοντας αγκαλιασμένος με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.