ΕΛΛΑΔΑ

Πέραμα: 5χρονο κορίτσι φέρεται να κακοποιούνταν από τον πατέρα της - «Με πείραξε ο μπαμπάς»

Πέραμα: 5χρονο κορίτσι φέρεται να κακοποιούνταν από τον πατέρα της - «Με πείραξε ο μπαμπάς»

Ένα 5χρονο κοριτσάκι φέρεται να κακοποιήθηκε από τον πατέρα της

Σωματικά φέρεται να κακοποιήθηκε ένα 5χρονο κοριτσάκι από τον πατέρα της στο Πέραμα. Το Σάββατο είπε στη μητέρα της ότι έχει έντονους πόνους και εκείνη την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο.

«Με πείραξε ο μπαμπάς μου» φέρεται να είπε το 5χρονο κοριτσάκι όταν την ρώτησαν οι γιατροί πότε άρχισει να πονάει. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο για εξετάσεις, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Η μητέρα της μίλησε στο Mega για τα πρώτα λεπτά από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε το παιδί της από τον εν διαστάσει σύζυγό της: «Ξύπνησε το παιδί το πρωί του Σαββάτου μου είπε ότι πονούσε και εγώ αμέσως έτρεξα στο νοσοκομείο. Όταν ρωτήθηκε το παιδί είπε ότι την είχε πειράξει ο μπαμπάς της»

«Απ' ότι μου είπε το παιδί, στους γιατρούς και την ασφάλεια, της το έκανε βραδινή ώρα ενώ κοιμόμασταν και κοιμότανε και εκείνο. Δεν πρέπει να έχει γίνει πολλές φορές από ό,τι κατάλαβα γιατί από ό,τι μου είπανε, το πρόλαβα στην αρχή. Γιατί το παιδί δεν μου είχε ξανά παραπονεθεί ότι πονάει ή το οτιδήποτε», αποκάλυψε η μητέρα.

Άμεσα ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο κακοποίησης με τη μητέρα να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε γύρω της.

«Ήθελα να ”ανοίξει” η γη να με καταπιεί. Είμαι από τους γονιούς που με το γρατζούνισμα που λέμε, εγώ τα τρέχω στους γιατρούς. Πες το υπερπροστατευτική, πες το υπερβολική…Σε όλους έκανε εντύπωση ότι το παιδί δεν άλλαξε τίποτα σε αυτά που έλεγε. Σε όσους έλεγε τα ίδια πράγματα και σε κάποιους έκανε και την αναπαράσταση», είπε.

«Δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του από το Σάββατο που έφυγα να πάω το παιδί στο νοσοκομείο. Από ό,τι έχω ακούσει δεν παραδέχεται τίποτα. Το παιδί από εχθές έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του. Είναι καλύτερα, είναι πιο χαρούμενο, παίζει, τρώει γιατί ήταν λίγο δύσκολες οι μέρες που το παρατηρούσα ότι δεν έτρωγε. Από εχθές, έχει αρχίσει τρώει, παίζει, πίνει, είναι πιο ευδιάθετη», αποκάλυψε σοκαρισμένη η μητέρα.

Ο πατέρας της 5χρονης αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή ενώ φώς θα ρίξουν στην υπόθεση τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.