ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Μπήκαν στο πάρκινγκ και έπαθαν ΣΟΚ με αυτό που είδαν! (vid)

Ξάνθη: Μπήκαν στο πάρκινγκ και έπαθαν ΣΟΚ με αυτό που είδαν! (vid)

Εφιάλτης για τους οδηγούς!

Οι κακοτεχνίες και τα πολλαπλά προβλήματα που παρατηρούνται στις κτηριακές εγκαταστάσεις του δημοτικού παρκινγκ στην Ξάνθη ήρθαν για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο...

μετά και το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τις τελευταίες ημέρες την περιοχή. Η ισχυρή βροχόπτωση τόσο της Πέμπτης όσο και της Παρασκευής είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει για ακόμη μια φορά το κτήριο του παρκινγκ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που διέρχονται των χώρων αυτού να διασχίζουν μικρές λίμνες, τους οδηγούς να τσαλαβουτάνε στα νερά και τη διάβρωση των τοίχων να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Το σκηνικό που επικρατεί μέσα στους χώρους του παρκινγκ θυμίζει... ταινία τρόμου, με τις οροφές να στάζουν, τον φωτισμό να παρουσιάζεται τρομακτικά ελλιπής ενώ η ατμόσφαιρα διαχέεται από έντονη δυσωδία.

Την ίδια στιγμή χώροι του παρκινγκ έχουν μετατραπεί σε αποθήκη όπου έχουν αφεθεί τραπέζια και καρέκλες, μαξιλάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία έχουν τοποθετηθεί τόσο στις σκάλες του παρκινγκ όσο και σε χώρους του ισογείου.

Δείτε το βίντεο από το thrakitoday.com: