ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε η κοπέλα του άτυχου ηθοποιού, Τόμας Πρωτόπαπα για το τροχαίο

Τι δήλωσε η κοπέλα του άτυχου ηθοποιού, Τόμας Πρωτόπαπα για το τροχαίο

Εδώ και ενάμιση χρόνο, ο Τόμας Πρωτόπαπας μοιραζόταν τη ζωή του με την Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Το καλοκαίρι το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές του στο Άνω Κουφονήσι, αγαπημένο προορισμό του 24χρονου πρωταγωνιστή της σειράς του Mega «Βασιλιάδες».

Εκεί, ο ηθοποιός και 19χρονη αγαπημένη του φιλοξενήθηκαν σε σπίτι στενών τους φίλων.

Ο Τόμας, μάλιστα, σε συνέντευξη του, είχε αποκαλύψει όλα εκείνα τα στοιχεία που τον έδεσαν μαζί της.

«Το βασικό στοιχείο είναι ότι δεν προσπάθησε να αλλάξει κανένα στοιχείο του χαρακτήρα μου και ότι σέβεται ακόμη και τις παραξενιές μου. Υπάρχουν για παράδειγμα μέρες που μπορεί να με πιάσουν οι «μουγκαμάρες» μου και να μη θέλω να μιλήσω σε άνθρωπο». Και είχε συνεχίσει μιλώντας για εκείνη στο περιοδικό «OK»: «Η κοπέλα μου δεν με ζηλεύει κι αν το κάνει είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού. Δεν αντέχω τη ζήλεια. Κι αν διαπιστώσω ότι η κοπέλα μου δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλια της, δεν θα μπορούσα να την έχω στη ζωή μου».

Η Ιωάννα βρίσκεται από την πρώτη στιγμή έξω από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, μαζί με τους γονείς και τους φίλους, ενώ όπως είναι φυσικό, είναι ιδιαιτέρως συγκλονισμένη με όσα έχουν συμβεί!

«Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με την μαμά του στην Εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός, θα γίνει καλά. Το πιστεύω!», δήλωσε η κοπέλα.