ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2013: Οι απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Πανελλήνιες 2013: Οι απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Έπεσε σήμερα η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για τους περισσότερους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

Το newsbomb.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Άνοδος παρουσιάζει τις απαντήσεις του μαθήματος.

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Για τους μαθητές, πάντως, που εξετάζονται σε ειδικά μαθήματα και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και μέσα στον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 15 Ιουνίου, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από τις 17 έως και τις 28 Ιουνίου.

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου αρχίζουν, εν τω μεταξύ, οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων για όσους έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013.