ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγέλλων ασθενής: «Ο γιατρός είναι ένας κοινός εκβιαστής» (vid)

Καταγγέλλων ασθενής: «Ο γιατρός είναι ένας κοινός εκβιαστής» (vid)

Κοινό εκβιαστή χαρακτήρισε τον καρδιοχειρουργό, διευθυντή κλινική του Ευαγγελισμού ο ασθενής, ο οποίος έφερε στο φως την παράνομη δράση με τα «φακελάκια» του γιατρού.

Ο ασθενής, ο οποίος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με έμφραγμα μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, κατήγγειλε για άλλη μία φορά, πως ο γιατρός του ζήτησε το ποσό των 1.500 ευρώ για να προχωρήσει στη χειρουργική επέμβαση που έπρεπε να υποβληθεί.

«Με φώναξε στο γραφείο του και με ρώτησε τι μπορώ να κάνω για εκείνον. Του απάντησα ότι μπορώ να του δώσω μόνο 300, καθώς είμαι συνταξιούχος. Εκείνος ζήτησε 1.500 ευρώ και μου είπε πως δεν είναι και πολλά. Καταλήξαμε στα 500 ευρώ για τους αναισθησιολόγους. Μου είπε στην ψύχρα ότι δεν με χειρουργήσει αν δεν το δώσω τα λεφτά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο καρδιοπαθής περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν μέσα στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ασθενή, στην περίπτωση που δεν του έδινε τελικά το «φακελάκι», τον απειλούσε έμμεσα πως θα τον έδιωχνε από το Νοσοκομείο.
Ερωτηθείς πως βρήκε το κουράγιο παρόλο που νοσηλεύεται με έμφραγμα στο νοσοκομείο να προχωρήσει στις καταγγελίες σε βάρος του γιατρού είπε: «Έτσι και αλλιώς ήμουν καταδικασμένος».

Ωστόσο, ο καρδιοπαθής τόνισε πως πρόκειται για μία μεμονωμένη περίπτωση και ότι οι υπόλοιποι γιατροί είναι καλοί επιστήμονες.

«Μην τα βάζουμε με όλους τους γιατρούς. Στο νοσοκομείο έχει πολλούς καλούς επιστήμονες και υπέροχους ανθρώπους» υποστήριξε.

Υπενθυμίζεται ότι γιατρός έχει τεθεί σε αργία, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της δωροληψίας κατά εξακολούθηση, από υπάλληλο που ενεργεί κατ’ επάγγελμα.

Διαβάστε επίσης:

Διευθυντής κλινικής νοσοκομείου εκβίαζε ασθενείς για «φακελάκι»

Κακουργηματικές διώξεις σε καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού