ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε αυτοκίνητο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Pic)

Επίθεση σε αυτοκίνητο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Pic)

Άγνωστος ή άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, το βράδυ της Τρίτης (20/1/2015).

Ο\Οι δράστης\ες άφησαν μάλιστα και σημείωμα καρφωμένο με κατσαβίδι στο αυτοκίνητο, το οποίο έγραφε «ο νομός Κιλκίς δεν σου ανήκει – κάνε πίσω» με γράμματα κομμένα από έντυπο.

Για το συμβάν, η κ. Αγαθοπούλου προχώρησε σε καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές του νομού, ενώ αναμένονται και σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς κομματικής οργάνωσης.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Από όπου και αν προέρχεται το χθεσινοβραδινό θρασύδειλο χτύπημα στο αυτοκίνητό μου, καθώς και το γελοίο στην ουσία του και κατάπτυστο σημείωμα που με προτρέπει «κάνε πίσω, ο νομός δεν σου ανήκει», δεν μπορεί να φοβίσει, ούτε να εκβιάσει κανέναν.

Ούτε βέβαια εμένα αλλά πολύ περισσότερο κανέναν συμπολίτη μου που έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή και στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας.

Παρά την αγριότητα που αναδύει το καρφωμένο με κατσαβίδι μήνυμα, ο κόσμος του Κιλκίς δεν εκβιάζεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άνθρωποί του, τα μέλη, οι βουλευτές και ο Πρόεδρος έρχονται για να ενώσουν και όχι για να διχάσουν τις τοπικές κοινωνίες και τη χώρα ολόκληρη, κάτι που είναι πια κοινώς αποδεκτό και προφανώς τρομάζει κάποιους. Ο φόβος άλλαξε στρατόπεδο.

Όχι μόνο δεν μας πτοούν οι ενέργειες αυτές, όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά τώρα πιο πολύ από ποτέ, με σιγουριά και με χαμόγελο στα πρόσωπα θα δώσουμε τη μάχη μέχρι την ώρα της ανατροπής, από την οποία μας χωρίζουν πια μόνο λίγες μέρες.

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε λίγες μέρες έρχεται και η Ελπίδα και η Δημοκρατία!»

Πηγή: kilkis24.gr

Ρoή Ειδήσεων